• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

**** R A F T I N G N A I B R U ****

Započeo windsurfer, 13-06-2007, 13:00:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

windsurfer

:aq28:
                         RAFTING NA IBRU, ZA SVE ONE KOJI ŽELE MALO AKCIJE NA VODI, DOŽIVLJAJ KOJI NE TREBA PROPUSTITI.
ZA SVE ONE KOJI VOLE ADRENALINSKI ŠOK ZA VIKEND POTPUNO OPUŠTENO.

JEDAN DAN KOJI SE PAMTI CELI ŽIVOT. :aq28:

Jedan dan raftinga na deonici od Ušća do Magliča 28km u vremenskom trajanju od 4 do 5 časova sa povremenim pauzama. Sve informacije :

nickollica

srpski jezik i kultura izrazavanja 6 razred o.s.!!!!!!!! :aq20:

windsurfer

nickollica

windsurfer

Pošto voliš da živiš život punim plućima ovo je prava stvar za tebe, imamo čamac za 6 osoba , prsluke i to je to. Prvi spust idemo od Ušća do Maglič tvrdjave  4 sata ekstra doživljaja, inače na toj deonici je kajak staza tako da mislim da ti je sve jasno.

autentik

el se to popularno zove

Veseli spust  -  što se održava svake godine na Ibru

koji je to datum

hoće moji roditelji da idu

windsurfer

Veseli spust ti je  zadnji vikend u junu  , odnosno 1 jula  ali to ti je zezanje za vikend uz pivo i roštilj, pocetak spusta ndelja 10h

nickollica

nije bas to to...sto on reklamira al ajde.....

windsurfer

Evo linka za sve koji su zainteresovani za detalje       http://www.kraljevo.com/veselispust/         :aq26:

windsurfer

Sta je bilo ljudi oćemo li na spust?

nickollica

aa.....pa ovo nisi ispravio......
:aq14: :aq14: :aq14: :aq14: :aq14:

DOŽIVLJAJ KOJI NETREBA PROPUSTITI.

Mira

I neće ispraviti jer njemu ne smeta.NEĆU, NISAM, NEMAM, NEMOJ. Nije puno za zapamtiti  :aq25:

windsurfer

Mislim da je bolje da radiš na oživljavanju foruma nego na pravopisu

Mira

Izvini molim te u pravu si. Svako ima pravo da bude nepismen ili polupismen. Meni to lično smeta a i to je jedna od mojih poslovnih obaveza.