• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Filmovi o superherojima

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 12:40:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

Sta mislite o superherojskim filmovima tipa Spider-Man, X-Men, Hulk, Fantastic Four, Blade, Batman, Superman.......? Koji su po vama dobri, a koji losi?

Natassa

ne mislim nista o njima .... i oni verovatno imaju  svoju grupu obozavaoca..jbg.. za svakog po nesto.. Kao dete secam se gledala sam Supermena par puta i odusevljavala se.. .. sad se slatko smejem svim tim   ..............MEN-ovima.. :)

sonja

a sinoc sam gledala  I Robot,a posle toga Romeo mora da umre,super sa super herojima...volim takve filmove...deluju na mene opustajuce i zato mogu po iljadu puta da ih gledam iznova,nekako se ne secam sta se prosli put desilo

Didi

Superman je br1........ma svi su dobri.............. :xq011:

zdravlje

ali sonja, I Robot (W. Smith) i Romeo mora da umre (J. Lee) nisu superherojski filmovi
koliko bih ja procenijo...

vise samo akcija
:xq008:

sonja

Pa dobro ,zavisi sa koje strane gledas,kako da nazovem film onda  sa robotima a i Wili je bio super heroj u tom filmu?

zdravlje

pa ne bas super heroj, imao je ruku od robota
(jer je imao udes)

ali znam sta mislis
:aq01:

sonja

Ok,
vazno je da sse razumem!

zdravlje

pa naravno
kako se mi nebi razumeli
:xq013:

zdravlje

Ben Affleck?

jaaaaaoooooo
mnogo los film
:aq29:

zdravlje

Didi

Ja sam se u poslednje vreme nalozio na Smallville,gledam barem 2-3 epizode dnevno................Kako bre ne volis Supermena?

Didi

ha ha ha ...............pa ti neznas kakv komsiluk imas

Didi

zovo odmah pa da te zezamo..................hahahah............salim se

gremlin

Stripovi o njima su ok, filmove ne volim sa superherojima.

zdravlje

Citat: gremlin poslato 28-01-2009, 20:57:01

:aq04:
prosto nisu realni...

zdravlje

stripovi nikad

ali filmovi....
(zavisi koji)
:xq008:

Tony Clifton

Citat: gremlin poslato 28-01-2009, 20:57:01

Da. Sto se mene tice,ekranizacjom MARVELA su totalno unistili "magiju" superheroja. Iako vise ne citam stripove kao nekad,odrastao sam na njima.
Uopste govoreci,retko mi se svidja ekranizacija pisanog stiva jer je to ipak rediteljeva percepcija napisanog a dok citate vi stvarate sopstvenu. A ako se vase vidjenje ne poklapa sa rediteljevom,onda je ekranizacija totalni promasaj.

Mali OFF:
Odavde moram da izuzmem "ORKANSKE VISOVE" sa Juliet Binos i Ralph Fiennes-om...u filmu je sve totalno onako kako sam ja doziveo citajuci knjigu.
Bez obzira sto se ne radi o superherojima,ovo mi je najbolji primer extra ekranizacije pa sam je zato pomenuo.