Jagodina - Ćuprija - Paraćin > Reklame

Procena vrednosti nekretnine - Moja Nekretnina

(1/1)

19petar87:
Moja Nekretnina je firma koja se bavi procenom vrednosti nekretnine bilo da se radi o vrednosti prilikom kupovine/prodaja ili da se radi o izdavanju. S obzirom da je trziste nekretnina veoma dinamicno u Srbiji, cene se cesto menjaju na mesecnom nivou pa je s toga tesko ispratiti kretanje cena. Moja Nekretnina analizira celokupno srpsko trziste i analizira podatke na osnovu kojih moze da proceni koliko vasa nekretnina vredi.

Moja Nekretnina analizira celokupno tržište nekretnina u Srbiji. Na osnovu prikupljenih podataka sa svih relevantnih izvora nekretnina u Srbiji vrši se grupisanje nekretnina po lokacijama. Nakon toga se sve nekretnine grupišu po različitim parametrima kao što su:

- Tip nekretnine (kuća-stan)
- Kvadratura
- Broj soba
- Sprat
- Opremljenost (stanje nekretnine)

Kada su sve nekrentine grupisane po datim parametrima vrši se analiza cena. U trenutku da se porkene kalkulator za procenu vrednosti nekretnine algoritam pronalazi prema zadatim parametrima pronalazi slične nekretnine u bazi podataka i na osnovu toga predlaže cenu na osnovu sličnih nekretnina. Dakle, rezultat procene vrednosti je cena koja najviše odogvara sličnim nekretninama na istoj lokaciji koje su objavljene u proteklom periodu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju