Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Podelite sa nama neki vas san?

Započeo autentik, 26-04-2006, 18:55:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

VeNoM

dragnik

jedan san?
jedan tudji:
moj drug cesto sanjao, jos od vojske, pocetkom devedesetih, kako prelazi zuti mostic na belici, a mostic raspadnut, i belica nabujala i krvava

sanjao sam ranije da prelazim preko nadvoznjaka iznad pruge, u jednom gradu sada u drugoj drzavi, i daske poispadale, a ja moram da predjem
svaka treca-cetvrta ostala
u stvarnosti, taj "most" i nema daske, nego je betonski

sanjao sam i da "spavam" sa jednom prelepom plavusom
vise puta sam sanjao

autentik

Ovo sa plavusem je ok  -  znaci da si na dobrom putu

a ovo  sto je tvoj drugar sanjao  da propada  je to sto u zivotu  nikad nije obema nogama na zemlji

sto znaci da  je uvek zivotni status pod znakom pitanja

jos nije resio neke veoma kljucne probleme u zivotu

ja mislim da je to to

dragnik

"Sanjao sam noæas da te nemam"
Sanjao sam noæas da te nemam,
Da ležim budan na postelji od snijega.
I tiho, tiho
Neka druga žena
Moje ime doziva kroz noæ
Ružan san.

Vidio sam u snu ljiljan bijeli,
Crne konje i svatove bez pjesme.
I tiho, bez glasa
Odlaze nekud
Neki dragi ljudi
Gdje, a gdje?
Ružan san.

Hej, noæi, stani
Zora nek svane.

Neka zora svane.

autentik

Ne radi ti gore link

nemoze     .cc  ili   .22

mora ekstenzija d bude

.php

ili      .html

ili.     htm

ispravi to

dragnik

ne mogu ja da ispravljam
posto je to link sa wikipedie
to je on-line encikli-klicikli
mozes sam da dodajes i uredjus clanke
https://www.wikipedia.org/

dragnik

mnogi clanci imaju i na srpskom
mozes sam da, recimo, prevedes clanak na srpski, i da ga dodas kao srpsku verziju

vacarica

svaku drugu noc sanjam bivsheg momka....to je jako chesto.... :aq25:

pokushala sam da nadjem odgovor nedje,shta bi moglo znachiti ako ga toliko chesto sanjam...ali nishta :aq25:

nema shanse da se otarasim toga.....

negdje sam davno chula od nekoga,ne sjecam se tachno...da ako tako chesto sanjash nekog koga volish ili si voli....dushe vam se spajaju u snu,da ako sanjash ga toliko chesto....on sanja i tebe....simpatichno zvuchi... :aq29: samo teshko da se moze povjerovati u to...

shta vi mislite o tome i gdje bih mogla mozda naci odgovor?havala vam :aq28:

nickollica

mogla bi da nadjes novog.....i tako se otarasis bivseg....i tako u krug!
:aq15:

simpaticno ali ne i neverovatno!
to je samo bolesna ljudska podsvest koja radi i kad spavamo....tako da ti decko radi o glavi.....

ma u sustini amerikanci su krivi za sve! :aq02:

HokA_HeeJ

imao sam jedan san na koji trazim godinama odgovor.mozda mi neko ovdje moze pomoci.Imao sam san da i danas dan kada se sjetim najezim se:
Bio sam tada kod rodice..Sanjao sam koda sam ja u svome rodnome gradu. sada sanjam jedno groblje koje se nalazi u srebreniku u mjesto jedne zgrade i sada snovi ko snovi ja u snu imam dijete, ali ono je mrtvo i zakopano je u tome groblju.Ja se sada molim nad grobom svoga dijeteta i sada sa moje lijeve strane ukaze se bijela svjetlost iz te svjetlosti izade zena u bijeloj haljni lijepa ko san i poce da me privlaci da me vuce sebi, medutim ja se okrenem na drugu starne ona i sa druge strane ona me vuce sebi ne znam zbog cega me vuce sebi i ja sada pocnem da ucim u sebi sve sto znam bismilu el fatihu i tako ali ona nestade, i sada najdan put sanjam ja u svome stanu, a u stanu ja imam kipüove i sada ti kipovi imaju ZIVE LJUDSKE OCI I KIPOVI ME GLEDAJU TIM OCIMA.
kada sam se probudio to vece nisam vise smio zaspati i jos naredna dva dana pitao sam se kakav je to san bio sta bi se sa mnom desilo da sam usao u tu fantasticni svjetlost sto me je vukla isto kao kakav magnet i danas dan se pitam, a proslo toliko godina...

Tako onda kontam da to nije bio poziv na drugi svjet ili tako nesto uglavnom misterija koja me i danas dan ne ostavlja ravnodusnim...

HokA_HeeJ

Citat: vacarica  23-02-2007, 15:32:19
svaku drugu noc sanjam bivsheg momka....to je jako chesto.... :aq25:

pokushala sam da nadjem odgovor nedje,shta bi moglo znachiti ako ga toliko chesto sanjam...ali nishta :aq25:

nema shanse da se otarasim toga.....

negdje sam davno chula od nekoga,ne sjecam se tachno...da ako tako chesto sanjash nekog koga volish ili si voli....dushe vam se spajaju u snu,da ako sanjash ga toliko chesto....on sanja i tebe....simpatichno zvuchi... :aq29: samo teshko da se moze povjerovati u to...

shta vi mislite o tome i gdje bih mogla mozda naci odgovor?havala vam :aq28:

fino to nesto, ako je tako.

autentik

Sanjam kako   sam napravio akvarijum novi

stvarno bezveze

angel s spirit

Molim vas može li mi neko objasniti šta znači ovaj san.
Svaku noć već redovno sanjam divlju svinju koja dolazi u moje dvorište mirno bez znakova besa ili napada,ja uđem u kuću jer znam da nije baš pametno da budem napolje kad i ona.Dok sam ja u kući ona sve napolju pomiriše i onda sama i ode kao što je i došla,a ja se onda probudim.
HITNO MOLIM VAS!!!!

autentik

ne znam šta znači, ali mi ne deluje na dobro

jbg. ali ja nikad nisam bio pouzdan kada je reč o Snovima

Loremo

Uh...ja sam imala to...da mi se ostvarilo. U stvari odmah sam znala da rastumacim veci deo sna a posle dogadjaja su i ostale kockoce dosle na svoje mesto :aq09: Nije mi bilo prijatno niti jednom kad sam sanjala i znala sta me ceka :aq25:

autentik

Ja se ceo san samo penjem na neke stepenice i nikako da stignem

opet

ne znam koj mi je đavo ali malo po malo pa sanjam te stepenice i penjanje

STRIPOTEKA

MISLIM, DA IMAS NEKI CILJ,VRLO JAK,ILI PAK NEKU VELIKU ZELJU\CEZNJU\,ILI TOME SLICNO,E SAD AKO BAS DUGO VREMENA I VRLO CESTO TO SANJAS,VEROVATNO JE TESKO OSTVARLJIVO,ILI TI PREOSTAJE JOS SASVIM MALO VREMENA DO CILJA,REZIME,NISI JOS STIGAO DO VRHA.U PRINCIPU,NE TREBA COVEK TOLIKO TIME DA SE BAVI

vikiok

kako perem posuce i sprema sa svojom prijateljice da pravimo neku tortu a nema nikakav razlog

vikiok

ama ja samo pripreme odnosno tave perem a prijateljica mi alt+s