Razne zanimljive teme > Lov i Ribolov

Upecao sam veliku ribu, kad udari štap mi ode u vodu . . .

(1/2) > >>

autentik:
Šta mislite da li  ribolovci preuveličavaju veličinu svog ulova i zašto ??

cvele:
 Jbg lovacke price uvek ce ih biti. Meni je najjaci bio moj ortak prica kako je upecao ogromnog soma i izvaljuje bio je veliki kao ovaj sto, mi svi prsnemo u smeh i na njega u fazonu daj ne kaki a on ce dobro ajde ko pola stola, smejurija.

bebironac:

--- Citat: dragnik  28-01-2007, 21:09:29 ---pecao mujo na atlantiku
i upeca zlatnu ajkulu
kaze ona:
pusti me, ispunicu ti jednu zelju
on kaze: hocu da mi se kurac vuce po zemlji
i ona mu odgrize obe noge

--- Kraj citata ---

AAAAAAAAAAAAAAA...UZAS...Mnogo je lud vic... :aq19:

pe-tar:
            Meni se stvarno desilo baš ovo što piše u naslovu teme!

acinic:

--- Citat: autentik  27-01-2007, 11:24:44 ---Šta mislite da li  ribolovci preuveličavaju veličinu svog ulova i zašto ??--- Kraj citata ---

Pa to je isto kao kod muskog polnog organa. Nezrelii smatraju da je velicina bitna.  :xq005: Sustina je u stvari u tehnici. Kako si ribu zamarao. I koliko dugo. Desava se da prilikom velikog odusevljenja ulovom covek nesvesno preuvelica velicina ulova! Znaci ne laze svesno!  :aq21: Meni je jednom odvukao stap u vodu klen. Upecan na polovinu divlje crvene sljive . Odvukao je do polovine duzine stap od 5 m bez provodnika u vodu. Bio sam udaljen nekoliko metara ali sam se bacio batman bacanjem na stap. I uspeo sam da ga zgrabim!  :xq004: Klen je fotografisan ali koza koja je fotografisala nije lepo odradila fotografisanje. Nesto je zeznula. Na fotografiji se vidi samo jedna polovina ribe koja je bila teska oko 1200 gr. Upecan riba je upecana na Buljanci!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju