Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK  (Pročitano 9790 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK
« poslato: 10-03-2007, 18:45:20 »

OVAN

Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku ovog tvrdoglavog znaka, jedno je sigurno, oni uživaju u tome da su ispred svih. Pokazuju to na različite načine, a upitate li ih što žele, nemojte se začuditi ako dobijete odgovor poput ovog: 'Ma ništa. Teško da ćeš pogoditi moj ukus.' Ne misle Ovnovi tako, naprotiv, pucaju od sreće kada im nešto poklonite, pogotovo ako je to stvarčica koju još nisu vidjeli. Znači, poklanjate li Ovnu, neka bude nešto drugačije i otkačenije. Oni se nikada ne boje isprobati nove stvari!

Cure: Ovnice su posebno ponosne na svoju prekrasnu kosu, pa bila ona duga ili kratka, paket kozmetike za kosu posebno će ih razveseliti. Nećete puno pogriješiti poklonite li Ovnici kožnu torbicu ili remen.

Dečki: Ne možete pogriješiti poklonite li im majicu s njihovom slikom na kojoj su dobro ispali, a natpis ispod slike neka bude 'SIMPLY THE BEST'. Poklonite li takvo nešto i curama, nećete pogriješiti! No dobro, onim 'dobrim' iznimkama poklonite sportsku opremu ili kakav dobar parfem.

BIK

Za Bikove se kaže da su najbolji oslonac koji možete imati, te da se ispod hladne površine skrivaju nepopravljivi romantičari. Moglo bi se dogoditi da dobijete dojam kako su škrti pa pomislite da niti ne zaslužuju poklon, no vrijeme je darivanja! Bikovi vole luksuz, pa neka poklon bude u skladu s time. Budite mudri, luksuzno ne mora značiti jako skupo.

Cure: Za ovo doba godine - sve što svjetluca. Neka to bude seksi šal ili pašmina od satena, narukvica od kristalića ili kipić zlatnog anđela.

Dečki: Dobar parfem u još boljoj bočici pun je pogodak. Neka uz to bude i još neko zvučno ime, a upakirate li ga lijepo, s njegovog lica neće silaziti osmijeh. Nećete puno pogriješiti poklonite li im nešto što ima kolekcionarsku vrijednost, sat ili umjetničku sliku.

BLIZANCI

Blizanci su rođeni pustolovi i obožavaju sve što je otkačeno, no isto tako padaju na trend i marke. U njima se skrivaju dvije potpuno različite osobe, jedna je zabavljač, a druga mudrac pa i pokloni moraju biti u skladu s time.

Cure: Poklonite joj lak za nokte sa šljokicama i sjajilo u totalno otkačenoj boji, uglavnom nešto čime se vi ni u ludilu ne biste namazali. A da ne zapostavite onu drugu stranu, u paketić priložite najnoviji roman jednog od nobelovaca.

Dečki: Poklonite im nešto što je zabavno, moderno i po mogućnosti služi komunikaciji. Godišnja pretplata na 'National Geografic' je pun pogodak. Pokazat ćete im da vjerujete u njihovu 'mudru' stranu, a oni se neće jako mučiti jer su tekstovi ipak na hrvatskom!

RAK

Kada razmišljate o poklonu za Raka, morate razmišljati sentimentalno jer pripadnici ovog znaka su baš takvi. Njima je najvažnije da je poklon namijenjen baš njima. Nema baš razlike između cura i dečki, no nemojte pretjerivati pa i dečkima pokloniti pidžamu s roza srcima.

Cure: Pratite li dvije niti vodilje, nećete pogriješiti: neka bude nježnih boja i korisno. Izaberete li žuti ili ružičasti dnevnik sa slatkom životinjicom na naslovnici, Račica će biti oduševljena, a imat će i mjesto u koje će svoje misli zapisivati daleko od svih. Izradite li sami nešto u tom stilu, još bolje!

Dečki: Poklonite im nešto za 'po doma'. Rakovi su jako senzualni i sramežljivi pa će vas prije iznenaditi večerom koju su sami napravili kod kuće, nego da vas odvedu u luksuzni restoran. Hm, pregača i kuhača? Zvuči zanimljivo!

LAV

Znak koji je definitivno kralj glamura i svega što je 'in'. Pripadnicima ovog znaka nemojte ni u ludilu pokušati 'prodati' staro pod novo. Poklonite im najnoviji CD grupe koje je prva na svim top listama ili zadnji model torbice nekog poznatog kreatora.

Cure: Oduševit će ih sve što je luksuzno i šik. Odjevni predmet s potpisom kreatora, ukrasna svijeća ili seksi donje rublje natjerat će ove mačkice da predu.

Dečki: Sve što je skupo definitivno je pogodak kada su muški Lavovi u pitanju, a odaberete li skupi odjevni predmet koji postoji u samo jednom primjerku, osvojili ste ga zauvijek.

DJEVICA

Prva stvar koja vam padne na pamet kada su Djevice u pitanju vjerojatno su sitničavost i čistoća. Dobro, malo je vjerojatno da će se poveseliti kartama za put oko svijeta jer one sve moraju jako dobro isplanirati, ali zato se ovaj znak najviše od svih znakova Zodijaka veseli sitnicama.

Cure: Dobra knjiga ili sobna biljka idealan su poklon za razumnu Djevicu. No poklonite li joj otkačenu masku za mobitel ili kakav ludi nakit, mogla bi vas ugodno iznenaditi pozitivnom reakcijom.

Dečki: Poklonite im nešto usko povezano uz njihov hobi pa nećete pogriješiti. Njima je ionako najbolje ono što sami izaberu.

VAGA

Vage prije svega vole ono što je lijepo. Zbog svoje prevrtljive naravi poklon će im se možda jedan dan svidjeti, a drugi ne. Misao vodilja neka vam bude: elegantno i jednostavno. U svakom slučaju, što dalje od kiča.

Cure: Jednostavno upakirana fina bombonijera, srebrne naušnice ili kutija za CD-e zadovoljit će žensku Vagu. Ustvari, njoj je najvažnije da se u isto vrijeme osjeća sretnom i posebnom.

Dečki: Izaberite elegantan šal ili kožne rukavice u kojima će muška Vaga izgledati poput pravog gospodina. Probajte i s jednostavnom i lijepom kravatom.

ŠKORPION

Škorpioni su misteriozni pa bi takvi trebali biti i pokloni koje odaberete za njih. Pripadnike ovog znaka teško je zadovoljiti, no ono s čime ne možete pogriješiti je kvalitetan odjevni predmet. Iskreni su i dobri prijatelji pa im možete i pokloniti nešto što će ih uvijek podsjećati na vaše prijateljstvo.

Cure: Poklonite im okvir sa slikom na kojoj ste zajedno, to će je definitivno oduševiti. Ono što je može razveseliti je i nešto mistično, dobra knjiga o dalekom i nepoznatom ili pak neki zahtjevni beletristički roman.

Dečki: Poklonite im košulju s potpisom kreatora ili pak najnoviji svezak enciklopedija.

STRIJELAC

Strijelac je najmanje zahtjevan znak kada su pokloni u pitanju. Pripadnicima ovog vrckastog znaka važno je da poklon bude maštovit i zabavan. Jednom riječju, pravo iznenađenje.

Cure: Poklonite im ulaznicu za koncert njihovog najdražeg muškog izvođača ili neki super otkačeni novogodišnji nakit. Ide li cura Strijelac na skijanje, idealan poklon će biti svjetlucave rukavice ili kakva otkačena sportska torba.

Dečki: Poklonite mu adresar gdje će na jednom mjestu imati brojeve i adrese svih svojih prijatelja. Naime, muški Strijelci su poznati po tome da uživaju u dobrom društvu pa je ovaj, prije svega praktičan poklon, idealan baš za njih.

JARAC

Ovaj znak voli korisne i praktične poklone pa nemojte ni pokušavati sa sitnicama za ukrašavanje sobe. Prolazi sve što spada u kompjutorsku opremu, pisaći pribor ili opremu za mobitele. Inače, Jarci idealnim poklonom smatraju novac, ali to možete pokloniti samo pod uvjetom da je Jarac član vaše uže obitelji.

Cure: Cure će oduševiti pidžama ili kakve zgodne, ali i tople papuče. Nećete pogriješiti poklonite li Jarčici topli i mekani šal i kapu koji će je štitjeti od hladnog vjetra. Ne zaboravite na jako izraženu praktičnu stranu ovog znaka pa ubacite kakav zgodan novčanik ili privjesak za ključeve.

Dečki: Dečki Jarci idealnim poklonom smatraju stručnu literaturu, ali pod uvjetom da znate što ih zanima.

VODENJAK

Vodenjak nosi titulu najotkačenijeg (čitaj: najčudnijeg) znaka Zodijaka. Oni su najčešće u nekom svom filmu, pa ih nemojte ni u ludilu pitati što bi željeli. Zanima ih tehnologija i sve što je novo u svijetu izuma pa bi bilo dobro kada bi i poklon bio u skladu s time.

Cure: Za super modernu curu najbolji mogući poklon je mobitel koji još nitko nema, no kako si to malo tko može priuštiti, razveselite je CD kompilacijom elektronske glazbe ili grupe za koju još nitko nije čuo. Neka baš ona bude ta koja će proširiti glas o novoj glazbenoj atrakciji.

Dečki: Budite originalni, jedino tako ćete ga iznenaditi. Poklonite mu godišnju ulaznicu za povijesni muzej ili pak pokušajte shopping preko Interneta i pronađite nešto poput originalnog poncha iz Meksika!

RIBE

Nemojte pokušavati sa skupim poklonim s kojeg ste, slučajno, zaboravili skinuti cijenu. Ribe su sentimentalne i nepopravljivi romantičari. Sitnice koje imaju veze s njihovim horoskopskim znakom ili datumom rođenja, izmamit će im suze, ali jednako tako oduševit će ih i cipele!

Cure: Privjesak s dragim kamenom koji odgovara horoskopskom znaku, knjiga poezije ili album u koji ste posložili zajedničke fotografije idealni su darovi za ribe. No pronađete li super seksi cipele s vrtoglavom potpeticom i još k tome slične onima koje Beyonce ima u svom posljednjem spotu – to je idealan poklon za vašu Ribicu!

tatoo

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 9223
  • NEKO NAS POSMATRA
Одг: POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK
« Odgovor #1 poslato: 26-04-2010, 11:31:50 »

moze da prodje
Sačuvana

Svilena

  • Gost
Одг: POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK
« Odgovor #2 poslato: 26-04-2010, 14:43:07 »

 :aq24: :aq24: :xq011:
Sačuvana

scepa

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 81
    • DVD compani
Odg: POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK
« Odgovor #3 poslato: 13-06-2020, 07:50:10 »

Pa bas me nebi nikakva biljka digla iz ovog crnila,vise bi mi dobro dosla bunda od nerca da spremna docekam zimu :xq004:

scepa

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 81
    • DVD compani
Odg: POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK
« Odgovor #4 poslato: 26-01-2021, 21:51:41 »

Za devicu bunda :xq004:
 

Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 24 upita.