Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: zasto i adsl  (Pročitano 6371 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

  • Gost
zasto i adsl
« poslato: 03-05-2007, 19:29:41 »

 :aq13: koristim adsl sezampro iz jagodine sam vise puta protok je uvece slab cak slabiji nego na modemu inace mi je 256 brzina adsl  dali se i adsl deli resurse sa vise korisnika ? tako sam nesto nacuo potpuno sam se razocarao u adsl ima li koji operater adsl na pri peidu ili xadsl koji ima u hrvatskoj
Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17088
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #1 poslato: 03-05-2007, 19:38:39 »

Ja sam čuo od komšike ovde, i ona ima ADSL preko Sezampro-a, da je morala da doplaćuje protok i isto je slabo dosta

E ovako, jedino telekom ima neograničen download i upload, i svi ovi    -  Sezampro, Neobee, Jovatel, Milnet i ostali  kupuju od telekoma
i ograničavaju protok

i tako rasparčan prodaju, tako im se isplati, moj ti je savet da uzmeš preko telekoma i da te ne boli glava + zbog toga što će sad za istu cenu da daju dupli protok  -  a veze su fenomenalne
« Poslednja izmena: 03-05-2007, 19:39:21 od strane autentik »
Sačuvana

groucho

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1235
  • "knjige braco,knjige,a ne zvona i praporce"
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #2 poslato: 03-05-2007, 20:02:40 »

Da.tako to funkcionise.Tako da,kao sto autentik rece,TELEKOM i nema glavobolje...
Sačuvana

dejan

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 13
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #3 poslato: 07-05-2007, 20:03:27 »

Neobee radi takodje eksta!Sada poceo i gonet ali za njega jos uvek ne mogu da kazem nista...
Sačuvana

ookkii

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 478
  • americaaaaaaaa
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #4 poslato: 26-05-2007, 12:53:16 »

Neobee. je radio ekstra dok nije, dobio puno korisnika, u mom kraju PIVARA, svi su presli na TELEKOM. a i samo ko se prijavio u promotivnom periodu za ADLS u telekomu on dobija dupli protok za iste pare, a ne onaj ko se sada setio.
Sačuvana

Louis

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1460
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #5 poslato: 22-10-2007, 21:22:14 »

Nesto sam nacuo da je protok dupliran jer iz Evrope daju neke uslove.
Jedan od uslova je (valjda) da konekcije budu 4X brze.
Koliko je to tacno, ne znam.
Sačuvana

ookkii

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 478
  • americaaaaaaaa
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #6 poslato: 22-10-2007, 23:27:01 »

pa to ce malo teze da bude posto moraju svi modemi da budu zamenjeni, a tek su nam ih dali.... pa to i nije povoljno za njih,,,
Sačuvana

Mac

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1277
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #7 poslato: 26-10-2007, 11:19:18 »

oni bi trebali da povecaju jos protok jer su uzeli ogromne kredite pa trebaju sada da nude sto bolje usluge da bi ostali najbolji
Sačuvana
Dark Eagle

Louis

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1460
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #8 poslato: 27-10-2007, 21:17:11 »

Modemi ne moraju da se menjaju. Kad su povecali pre mesec dana nije nista menjano kod korisnika, vec kod njih.
ADSL modemi podrzavaju dovoljno veci protok nego sto ce oni i za 5 godina da imaju.
Sačuvana

zs

  • Gost
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #9 poslato: 27-10-2007, 21:34:55 »

Modemi ne moraju da se menjaju. Kad su povecali pre mesec dana nije nista menjano kod korisnika, vec kod njih.
ADSL modemi podrzavaju dovoljno veci protok nego sto ce oni i za 5 godina da imaju.

ovi koje telekom daje podrzavaju protok do 2Mbps
Sačuvana

ookkii

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 478
  • americaaaaaaaa
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #10 poslato: 27-10-2007, 21:56:18 »

Modemi ne moraju da se menjaju. Kad su povecali pre mesec dana nije nista menjano kod korisnika, vec kod njih.
ADSL modemi podrzavaju dovoljno veci protok nego sto ce oni i za 5 godina da imaju.

ovi koje telekom daje podrzavaju protok do 2Mbps
da u pravu si, sve vise od 2 mbps je ADSL2,,, a ovaj nas modem to nema
Sačuvana

zs

  • Gost
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #11 poslato: 27-10-2007, 22:40:16 »

Modemi ne moraju da se menjaju. Kad su povecali pre mesec dana nije nista menjano kod korisnika, vec kod njih.
ADSL modemi podrzavaju dovoljno veci protok nego sto ce oni i za 5 godina da imaju.

ovi koje telekom daje podrzavaju protok do 2Mbps
da u pravu si, sve vise od 2 mbps je ADSL2,,, a ovaj nas modem to nema

pa, u odnosu na brzine koje su nam do skora bile dostupne i 2mbps je sasvim ok
Sačuvana

ookkii

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 478
  • americaaaaaaaa
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #12 poslato: 29-10-2007, 23:09:02 »

Modemi ne moraju da se menjaju. Kad su povecali pre mesec dana nije nista menjano kod korisnika, vec kod njih.
ADSL modemi podrzavaju dovoljno veci protok nego sto ce oni i za 5 godina da imaju.

ovi koje telekom daje podrzavaju protok do 2Mbps
da u pravu si, sve vise od 2 mbps je ADSL2,,, a ovaj nas modem to nema

pa, u odnosu na brzine koje su nam do skora bile dostupne i 2mbps je sasvim ok
posteno receno ja bi bio zadovoljan samo kada bi imao protok oko 1gbps
Sačuvana

Mac

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1277
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #13 poslato: 30-10-2007, 12:46:45 »

Ti idi u Japan, tamo dobar deo ljudi ima taj protok  :aq01:
Sačuvana
Dark Eagle

ookkii

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 478
  • americaaaaaaaa
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #14 poslato: 09-11-2007, 20:54:05 »

Ti idi u Japan, tamo dobar deo ljudi ima taj protok  :aq01:
cim skupim kintu odo ja za JAPAN, da skidam na rapidshare
Sačuvana

Louis

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1460
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #15 poslato: 09-12-2007, 22:16:34 »

U Japanu, studenti uspeli da ostvare upload na 9GBps pre nekoliko meseci.
Do sada ko zna gde su stigli!
Sačuvana

Mac

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1277
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #16 poslato: 09-12-2007, 22:21:33 »

Jeste to bilo, ali pod laboratorijskim uslovima
Sačuvana
Dark Eagle

Louis

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1460
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #17 poslato: 09-12-2007, 22:25:04 »

Meni bi i 256 bilo dovoljno. Kad su povecavali brzinu dl-a nisu se pretrgli i sa uploadom!
Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17088
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #18 poslato: 10-12-2007, 08:55:25 »

da meni su od 786  digli na  1.5 MB

a apload i dalje   198 MB
« Poslednja izmena: 10-12-2007, 08:56:13 od strane autentik »
Sačuvana

zixmix

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 230
  • Ja bi ovo radio tata....-I tata bi sine!
Одг: zasto i adsl
« Odgovor #19 poslato: 24-01-2008, 11:04:14 »

Modemi ne moraju da se menjaju. Kad su povecali pre mesec dana nije nista menjano kod korisnika, vec kod njih.
ADSL modemi podrzavaju dovoljno veci protok nego sto ce oni i za 5 godina da imaju.

ovi koje telekom daje podrzavaju protok do 2Mbps
da u pravu si, sve vise od 2 mbps je ADSL2,,, a ovaj nas modem to nema
Modem koji ste dobili od Telekom je ADSL2+ što znači da on podržava brzine do 24MB samo treba telekom to da omogući
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 24 upita.