• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Natassa

Citat: Louis poslato 13-07-2008, 13:42:59
Citat: Fanta poslato 01-07-2008, 21:47:11
Natassa, ja svoje dete nisam vodila. Otisla sam jednom sa prijateljicom da izvidimo teren i smucilo mi se kad sam videla da u decjem bazenu baba potopila noge, a posle rukom istrugala pete... fujjjjjj...

Da ne bude "tako je svuda", :aq12: u Bijeljini bazeni imaju cuvare koji paze na svaki deo kompleksa "Bazeni Dvorovi"!
Sledeca slika pokazuje kako se to regulise! :aq29:

svaka cast, odusevljena sam..

Dak

Citat: macha poslato 13-07-2008, 16:30:06
Zna li ko mozda da li je tacno da se sutra snima jedna pesma jedna zelja u pakru???Hvala unapred
Misli da ce kao specijalni gost doci-Svetlana!!!

groucho

Citat: Dak poslato 14-07-2008, 10:12:38
Citat: macha poslato 13-07-2008, 16:30:06
Zna li ko mozda da li je tacno da se sutra snima jedna pesma jedna zelja u pakru???Hvala unapred
Misli da ce kao specijalni gost doci-Svetlana!!!

:aq21: :aq21: :aq21:

macha

HA ha ha ....da ona dolazi ja bih znala odavno nebih vas ni pitala.........P.S  Ona je na Kipru na odmoru.........Pozz

Louis

bebironac

Citat: macha poslato 14-07-2008, 14:01:59
HA ha ha ....da ona dolazi ja bih znala odavno nebih vas ni pitala.........P.S  Ona je na Kipru na odmoru.........Pozz

nesto dugo traje taj odmor,ili se i dalje krije...hmmmm

Citat: Louis poslato 14-07-2008, 21:18:09
A jel' se vraca?

ma kako da nece.....

nesa_skazi

Da imam tolike pare kipar bi za mene bioo kao sto je sad npr grcka:) Isao bih tamo negde na novoj gvineji papui,potoriku,madagaskaru,sejselima i tako tim egzoticnim destinacijama:)

Nikajlo

Natassa, ja svoje dete nisam vodila. Otisla sam jednom sa prijateljicom da izvidimo teren i smucilo mi se kad sam videla da u decjem bazenu baba potopila noge, a posle rukom istrugala pete... fujjjjjj...

kako je "ruchno strugala" pete??? ja se muchim sa kojekakvim proizvodima, a baba to ume RUCHNO!! daj nam opshirnije savete, plz!!!

Loremo

Citat: Nikajlo poslato 04-08-2008, 00:32:36

kako je "ruchno strugala" pete??? ja se muchim sa kojekakvim proizvodima, a baba to ume RUCHNO!! daj nam opshirnije savete, plz!!!
Pa kako drugacije nego noktima. :aq18:

Bacas pare na kojekave proizvode a eto jeftinog i efikasnog nacina.

Samo ne znam da li je caka u decijem bazenu ili moze i lavor? :aq15:

Fanta

Kumo, nije gust u lavoru... zena kuci gubi vreme. Ovako em cuvala decu, em sastrugala pete  :xq005:

Dak

Citat: Fanta poslato 04-08-2008, 14:43:19
Kumo, nije gust u lavoru... zena kuci gubi vreme. Ovako em cuvala decu, em sastrugala pete  :xq005:
Jos da je pojela,malo da zamezi...

nesa_skazi

A cuo sam da napraviti jos jedan bazen u aqua parku? Jel je to tacno?I da li je tacno to da ce akva park biti prosiran na onom prostoru je je trenutno karting?

Amigo

Odmah do kartinga se wetj prawi...
Pochetje(nisam siguran kada) josh jedan prema hotelu...
PozZ

nesa_skazi

O cao amigo:) Hvala na informaciji. Ima li neka zurkica uskoro?pozzzz

jelena.st

Citat: nesa_skazi poslato 04-08-2008, 22:28:21
A cuo sam da napraviti jos jedan bazen u aqua parku? Jel je to tacno?I da li je tacno to da ce akva park biti prosiran na onom prostoru je je trenutno karting?
Mozda je taj specijalno napravljen za struganje,Da ne struza baba u onaj gde se kupaju deca :aq24:

Amigo

Ma swe se to radi da fataju sezonu, zato su bazeni tako prsli i swake dine tje imati renowiranje...

@ nesa_skazi

Uh, bila skoro u Life i 02. na SM twrdjawi PsyCraft...
Uskoro?!
Chekam Astral i Rising Sun II...
U moem fazonu, nema nishta skorije.
(Za tebe Zgazi 6.09.2008 @ BG)
PozZ

lazaobrad

Možda je odgovor nov bazen , zato što centar nema vodu 20 sati !!! More , kuka i motika ili ste svi oduševljenji ispiranjem mozga u " aqua - park - u " .      :xq010:

nesa_skazi

cujem otvoren je taj novi bazne u akva parku? ima li nekih fotki? A akva park se siri,polako ali sigurno:)

autentik

nije jos, kad bude bilo bice i slika

Jeca_92JG

Danas se valjada otvorio taj novi bazen i taj tobogan.