Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ANTI VIRUS

Započeo ookkii, 28-06-2007, 00:58:09

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tony Clifton

Citat: Luna  03-10-2009, 20:27:19
Da i meni je to komplikovano malo,traje mi dugo preko You tube Convertera.
Nego mislila sam na Audio,ne na Vdeo,nisam navela to.

Pa nije komplikovano. Ti odmah pri skidanju sa you tubea prebacujes u MP3. Ne skidas video nego samo zvuk. Samo copy/paste adresu zeljene pesme u ovaj program (https://download.cnet.com/Free-YouTube-to-MP3-Converter/3000-2194_4-10665553.html) i on ti ne skida video vec samo zvuk .
A ovo ti kazem jer je nasu muziku tesko naci na netu(ko to jos slusa u svetu) za download. Tako da ti je ovo najbolji nacin. I naravno rapidshare.

Luna

Hvala ti Tony,ja sam ti inteligencija  :aq16: Pa ja sam to i uradila!
Pre par dana sam skidala nesto sa You Tube a da nisam ni pregledala,preko ovog Convertera koji si mi dao.
Tek sada sam pustila da pogledam i to je audio snimak,a ja misila da je video :aq16:
Jos bolje! Hvala ti da si me naveo da pogledam. :aq28:

Tony Clifton

Luna

Trebam pomoc:  :aq15:
pre nekoliko dana sa instalirala AVIRA i uvek kad probam da sve komplet skenujem,dodje samo do jedne tacke (uvek 42,2%) i stane.
I to stane tako, da se se totalno sve kompletno blokira i mogu samo da iscupam kabal da bih iskljucila PC.
Zna li neko o cemu se radi?

Svilena

@bevana, na START, na Run...ukucaš regedit i otvori se Registry Editor,
    ali moje skromno "kuhinjsko" iskustvo kaže  "ne bi' ja tu nista dir'o"  :xq009:

a, to Luna sa Avirom mi se u početku desilo jednom i da me ubiješ, ne znam gde sam sam ga čačnula i proradilo  :aq01:

Luna

@svilena
ne pomaze nista,sve sam iscackala ,kombinovala sve moguce variante...samo sto jos popa nisam zvala da ga opeva! :aq16:
Ovo jos nisam dozivela da me PC ovako zeza.

Black

Predlažem vama dvema DOMAĆICAMA da lepo razmenite recepte i skuvate dooobre ručkove ( sa kolačima) i , moooožda će vam sinuti kako treba da se radi...

Luna

Dobro bre Black,ja mislila ti ces da se opametis i izvines za ova nipodastavanja zena a ti teras jos!  :aq18:

I sam vidis da si za kuhinju vise ti licno,nego mi......21-i vek je ovo :xq011:
Recepte nemam i ne trebaju mi,kome treba neka menja.

Black

DOBRO , opamećujem se...i izvinjavam za nipodaštavanja žena...a kao terenac već 20 i kusur godina , mogu reći da sam vrlodobar u kujni.... :xq001:

Luna

Izvinjenje prihvaceno  :xq001: i ne solimi so na rane sa tom kuhinjom....mrzim je. :aq21:

Black

Najnovija verzija kasperskog Internet Security za 2010 - www.warez-bb.org
Odeš tamo , registruješ se i ideš na App(aplikacije). U traženje otkucaš Kis kav 2010 i ondak samo pratiš uputstva....skenirao sam i našo mi je 4 trojanca...

Black

Pa moooožda malo , ali je to skoro neprimetno...

Black

Podatke sam za ovaj sajt i td. sam dobio od mog sestrića-genijalca za ove stvari  i , mišljah , kada on ima ovaj Kav-kis , što da ga nemam ja?
Ukoliko si zainteresovana , javiču ti na pp detalje oko aktivacija licence ( 90 dana ) ali se može nastavljati...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Black  07-12-2009, 21:56:37
Najnovija verzija kasperskog Internet Security za 2010 - www.warez-bb.org
Odeš tamo , registruješ se i ideš na App(aplikacije). U traženje otkucaš Kis kav 2010 i ondak samo pratiš uputstva....skenirao sam i našo mi je 4 trojanca...

Muške ili ženske ? Ako su ženski trojanci davaj gi meni ! Xexexe.

Inače KIS usporava komp ako je slab procesor i to se oseća a ako je procesor brz i jaka mašina onda se to usporavanje i ne oseti.

Black

Pa nije mi baš preterano brz procesor a ni mašina jaka pa se oseća malo kočenje ali sve za zaštitu!!! Trojanke ću probam pa ću ti gi davam, hehe

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Gover, jel si na'vatao ti neku lepu trojanku ovih dana ?  :aq01:

Luna

Vec dva dana,kad udjem na "imagesforme.com" ,avast mi pompezno lovi jednog Trojaner.
Koristi jos neko ovaj Link za stavljanje slika na Forum,ima li problema?

Luna

Koristim je,samo ponekad zaboravim da deaktiviram Avast.
Inace mi ona za ovaj Trojaner ne kaze nista  :aq16:

nikom vise ne verujem,najbolje da ih lovim sama :aq21:

Luna

Hvala,ali mislim da sam vec probala i da ne mogu.
Probacu opet.
Pisala sam u Dodj.rs,sutra ce mi to verovatno srediti.

Luna

Probah,ne mogu na fotorola!
Jedino da iskljucim Avast,jer Avira ne reaguje na ovo,sto me cudi.