Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Omiljena knjiga

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 10:38:29

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

Koja je vasa omiljena knjiga?

Ivanka

autentik

ONA

Sve ali bas sve Milana Kundere

Peperkorn

Evo nekih:
Čarobni breg - Tomas Man
U potrazi za izgubljenim vremenom - Marsel Prust
Rat i mir - Lav Tolstoj
Proljeća Ivana Galeba - Vladan Desnica
Pevač - Boško Petrović
Vreme čuda - Pekić

nickollica

Citat: Ivanka  14-08-2007, 13:22:39
Ime ruze
Umberto Eko

hm...jbg...prvo sam gledao film.....

knjiga..dnevnik motorcikliste

ookkii

najveci mafijasi ( zlotvori ) u istoriji covecanstva

zs

From immigrant to inventor

Loremo

Jadnici i Alhemicar

Ivanka

Upravo čitam dobru knjigu.
"Ubistvo u Vatikanu" od Luciena Gregoira.
Objašnjava zašto je morao da umre papa Ivan Pavle I i Aldo Moro.

Lazarica

Uh, ima ih puno... Ali, potrudiću se da skratim. Da ne nabrajam - sve od Andrića, Meše Selimovića, nenadmašnog Bore Stankovića,"Gospoda Glembajevi" Miroslava Krleže, "Ana Karenjina" L.N. Tolstoja, "Marija Stjuart" Štefana Cvajga, "Gole lutke" Kristiana Bernadaka, sve od Mome Kapora,"Mali princ" Antoan De Sent Egziperi ( wq06), "Alhemičar" Paula Koelja,"Jelena 1993." autor Mile Kordić, "Crveni šator"  od Anite Dajamant i poezija Desanke Maksimović, Miroslava Antića, Alekse Šantića i Sergeja Jesenjina. Eto.

autentik

Stvarno skraćeno,  hehehehe

pa lepo   

-  sve od Paula Koelja

Rope

Korekcije - Dzonatan Frenzen

anny

Devojka sa pomorandžama-J.Gorder

Dak

Mozda je vec ofucano ali "Alhemicar" definitivno.Procitao sam je mnogo puta i svaki put je imala nesto novo da mi kaze.U trenutku kad sam je prvi put procitao,pozeleo sam da se i meni tako nesto desi.Na to sam cekao deset godina,ali su se prvi koraci pojavili!Meni je za to bio potreban "Alhemicar",nekome,mozda "Zene su sa Venere,a muskarci sa Marsa".Bitno je,da knjiga koju si procitao,ostavi utisak na tebe i natera te da razmisljas drigacije(poz.naravno),da poboljsas sebe i svoju okolinu.Nije bitna knjiga,nego ono -dobro- na koje te natera.Al' sam se rasprdeo...

GODO

TERI PRACET I NJEGOV SERIJAL O DISK SVETU.

Ivanka

Teri Pračet je zakon. Daglas Adams - Vodič za autostopere po svemiru.

anny

Citat: Dak  20-03-2008, 17:36:38
Mozda je vec ofucano ali "Alhemicar" definitivno.Procitao sam je mnogo puta i svaki put je imala nesto novo da mi kaze.U trenutku kad sam je prvi put procitao,pozeleo sam da se i meni tako nesto desi.Na to sam cekao deset godina,ali su se prvi koraci pojavili!Meni je za to bio potreban "Alhemicar",nekome,mozda "Zene su sa Venere,a muskarci sa Marsa".Bitno je,da knjiga koju si procitao,ostavi utisak na tebe i natera te da razmisljas drigacije(poz.naravno),da poboljsas sebe i svoju okolinu.Nije bitna knjiga,nego ono -dobro- na koje te natera.Al' sam se rasprdeo...

Ne deluje ofucano,nimalo! Ja obozavam Koelja i uvek sam ZA njegova dela!

Louis

Nonsens - Woody Allen
Ko procita i sve razume  :aq07:

Schnuffel

Benedikt - "Paralelni svet"
"Taoističke priče"
Borna Bobek - "Santana"