Politika - Terorizam - Vlast - Vojska - Stranke > Hronika

Držao Mrtvu Majku u podrumu zbog penzije

(1/1)

autentik:
Zoran Petrović (45) iz Ćuprije, sedam meseci je u podrumu vikendice u Majuru kod Jagodine držao telo svoje umrle majke Olge i za to vreme primao njenu penziju. Ovo otkriće jagodinske policije šokiralo je rođake porodice Petrović i meštane.
Petrović je pre tri dana svom bratu od tetke Zvezdanu Miletiću priznao da je Olga umrla pre sedam meseci i da je njeno telo ostavio u vikendici u Majuru.
- Tetku sam video još pre dve godine kada je doživela šlog. Inače, sa bratom Zoranom niko nije bio u dobrim odnosima. On je uzimao tetkinu penziju pošto je ona bila bolesna. I kada je umrla, on je njeno telo dovezao do vikendice i ostavio ga u podrumu. Kada bismo se raspitivali za nju, Zoran bi nam odgovarao da je doživela drugi šlog i da je posle bolnice otpuštena kući - priča Zvezdan Miletić, čija je majka bila sestra bliznakinja pokojne Olge.
Iz Policijske uprave su potvrdili da je telo Olge Petrović, koje je bilo u stanju raspadanja, pronađeno u četvrtak.
Petrovićeve komšije u Majuru su šokirane nezapamćenim delom i govore da je Zoran Petrović čudak koji ni sa kim nije bio u dobrim odnosima.
- Nikoga nije pozivao u kuću, niti se sa nekim družio - kažu meštani.
Oni dodaju da su Olgu poslednji put videli početkom januara. Neki čak tvrde da je sin majčin leš dovezao biciklom u Majur.
- Ništa nismo osećali niti smo videli. Nismo bili u dobrim odnosima sa Zoranom jer on nije dozvoljavao nikome da uđe u kuću. Vređao je sve i niko nije mogao s njim da izađe na kraj - priča prva komšinica Zorica Stevanović.
Kuća Petrovića je zapuštena i pada u oči da je dvorište dugo zapušteno.
- U petak su odneli telo, to je bilo strašno. Kada sam prolazio pored vikendice Petrovića, osećao se užasan smrad, ali nije mi palo na pamet da je unutra leš - kaže Dragutin Ivković.
Zoran Petrović je u bekstvu i policija traga za njim.

STRIPOTEKA:
Blagi uzas,clanak o tome bio u Novom putu,u proslom broju,a vec kad smo kod ovakvih tema mislim da to ide pod hroniku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju