Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

BenQ-Siemens

Započeo ookkii, 27-08-2007, 22:53:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

ookkii

da li zna neko zna gde mogu naci ove telefone u Jagodini.

zs

Citat: ookkii  27-08-2007, 22:53:13
da li zna neko zna gde mogu naci ove telefone u Jagodini.

a sta ce ti to?

ookkii

evo ti link pogledaj https://www.mobilnisvet.com/mobilni-proizvodjac/BenQ-Siemens/19/2 meni se ovi telefoni mnogo svidjaju,, cuo sam da neki covek donosi ove telefone iz rusije, mislim tamo se pravi, a glavna fabrika im je u nemackoj, a i citao sam po forumuma mnogi ljudi su zadovoljni.

ookkii

obavezno pogledaj EL71, i EF81, oni me konkretno interesuju

zs

to moze da prica covek koji nikada nije probao niti jedan palm uredjaj. palm je rols rojs, sve ostalo je zezalica. benq je mnooogo slab, bolje uzmi bluebery

ookkii

ipak bi pre uzeo blackbery, mnogo mi se svidja onaj model 7100, dosta je skup a i dekodiranje, a i meni ne treba PDA nego mobilni telefon.

ookkii

jel znas mozda kako se krecu cene ovog kanadskog proizvodjaca???

zs

benq radi uglavnom smart telefone koji su daleko od smart telefona. palm radi i smart telefone koji su upravo to sto i treba da budu. blackbey je veoma malol zastupljen kod nas, cak i u evropi, tako da nije preporucljivo nabavljati ga. inace benq moze da se nadje od 300 eura pa navise, zavisi od modela

ookkii

ja sam mislio da kupim telefon do 100 e

zs

onda je najbolje da se ode na pijacu i kupi sta se ima za tu kintu. benq od dobrih modela moze da ponudi samo nesto sto je preko 300 eura. palmov pda uredjaj mozes da nadjes i za 100 eura, ali tebe to ne interesuje ;)

ookkii

ja necu palmov PDA, zato sto imam HTC 9600 TyTN, poslao mi je ujak,
evo linka vidi
https://www.itsvet.com/proizvod/htc-9600-tytn/comp_comp_pda/348/42

zs

kako god. ko god je probao palm ostao mu je veran. no nebitno, ipak je sve to stvar navike, da ne pominjem razliku izmedju palm i ms mobile operativnog sistema - nebo i zemlja

alexandra

LJUDI, benq siemens je SRANJE, VERUJTE MI!! Pokajala sam se sto sam ga kupila! Nakon 2 meseca mi je otisla mp3 lista. Telefon mi nije u funkciji vec 4 meseca, jer mu je otisao flet kabal i nema ga nigde!!!! Znaci, mob je truo!!! Uzgred, ako neko zna nekoga ko mi moze nabaviti ovaj deo, neka se javi! Trazila sam ga svuda i nista! Ko god je kupio ovaj telefon, pokajao se! Mozda je dobar po izgledu i ima dobre funkcije, ali je preslab! Takodje je i mnogo spor.. o popravci i da vam ne pricam!!!

ookkii

popravka 25e u mobi luy,,, ali to se ne isplati i probao sam ovaj tel i veliko je sranje,,, ali ipak sam uzeo blackberry

alexandra

Ma, nema veze da li se isplati, bolje je da puknem 25evra nego da mi ne sluzi nicemu! a gde se nalazi mobi luy?

Louis

"Mobil Uy" u glavnoj ulici, sokak ja mislim da je pored "Integra".

alexandra

Cekaj, to je u Jagodini ili Cupriji? Ja sam iz Paracina, pa ne znam gde se nalazi.

autentik

U Jagodini u glavnoj ulici kod Bioskopa jedno 50 m  suprotno od pravca centra

alexandra

alexandra

da li bi mogao da mi nabavis broj telefona tog servisa