Razne zanimljive teme > Lov i Ribolov

Naše dozvole i Ivanovo

(1/2) > >>

Black:
Reče mi skoro ortak da ribočuvari teraju naše ribolovce sa Ivanova , ne želeći čak ni da im izdaju dnevne dozvole . Nije znao da mi odgovori na sledeća pitanja: 1) da li to važi za SVE Srpske dozvole ili SAMO za naše , jagodinske, obzirom da naše ne vrede nigde ni u užoj  Srbiji, 2) da li je to bio radni dan ili vikend, 3) da li čuvari redovno obilaze tu vodu. Ukoliko neko zna odgovore molio bih ga da mi odgovori. Unapred hvala!


                                                                                   

nickollica:
u glavnom nase...jagodinske dozvole ne vaze gore...
za to teranje  sa vode  ne znam nista.....

a to sto ti kazes sto nece da nam prodaju dnevne.....cccc

Black:
U međuvremenu sam bio na pecanju na Ivanovu , ( petak , 21. septembar) ali čuvari nisu tog dana prolazili , tako da ne znam da li je tačna ta informacija. Domoroci tvrde da ne važi ni jedna dozvola osim dozvole Dunav 3. Radni dan je bio i to je možda jedini dan kada ćemo mi odavde moći ubuduće da pecamo u Vojvodini
- i , naravno da molimo Boga da čuvari ne naiđu. Inače , cela obala kanala Ivanovo gde su ribolovna mesta je pod vodom tako da je veoma teško naći suvo mesto za pecanje. Mi smo to uspeli i razbili se od krupne bodorke ( preko pola kila) na kukuruz šećerac koji sam ja slučajno poneo ( ostalo sa tamiša) a što nam jedan domorodac savetovao da probamo.Sistem je -što veće zrno , to veća riba. Babušku nismo ni videli kao ni štuku( osim jedne koja je udarila u osvit zore na beovicu i koju sam vratio jer je bila malecka).Jedan iz ekipe je varaličario ali ni bucov nije hteo varalicu. Sitnija bodorka je radila na kuvanu pšenicu. BISTRO!

nickollica:
da se taj varalicar ne zove slucajno STEVAN!

Black:
Ha,ha,ha,ha sve znaš ! Jeste , on je varaličario.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju