• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Koji ste film danas pogledali?

Započeo autentik, 11-11-2007, 00:05:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

NameNo

Meni se jako dopada i -Dobri Vil Hanting- takodje igra- Mett Damon,pored njega je tu i Ben Affleck, i naravno briljantni Robin Wiliams !!!

film je odlican... :xq011:...pa filmofili ... toplo preporucujem!!!

SunđerBoba

Dobar je "Dobar Vil Hanting", u tom rangu mi je i "Blistavi um".
:xq011:

sonja

jojoojo ocu da gledam parfem ...kakav je  film i vredi li da se pogleda???

NameNo

parfem  sam citala.... film nisam gledala,prosto nisam bila knjigom odusevljena....moje pravilo je da je roman uvek bolji

od filma...pa sam zato propustila film...ali..ukusi su razliciti... a mozda je neko vec odgledao,pa bih rado cula misljenja...

pozz

sonja

Ja obicno prvo procitam knjigu  ,pa odgledam film ...ali nisam znala da  i ma i knjiga..molim za informacije,ono pisac ...
hvala

SunđerBoba

Sonja, izvoli
:aq28:

edit: Mada je možda bolji link

:aq28:

sonja

NameNo

Citat: SunđerBoba poslato 29-05-2009, 19:58:21
Dobar je "Dobar Vil Hanting", u tom rangu mi je i "Blistavi um".
:xq011:

mmmm  blistavi um.....odliican!!! odlican !!! odlican !!!

NameNo

---Memoari jedne gejse----

Louis

The Curious Case of Benjamin Button

government

Malo su ga razvukli a početak baš obećava.
Jel ima neko aliien protiv predatora  drugi deo?

Louis

government

hmm, ne idem na torente, morao bih nedeljno da instaliram  sistem, nego ako je neko našao da mu drpim

Louis

Sto ne ides? Ja non-stop visim na njima!
Skines, skeniras, sacuvas!

government

Zaposeo me Ilija čvorović , što je sigurno sigurno!

sonja

Gledala parfem.Morbidniji film nisam skoro gledala,posle filma ne znam da li zelim  da procitam i knjigu vise....Cudan film,blago receno ,al dobro veceras imam stare gate vece,bice cu se oporavim 

NameNo

@sonja...pa,da! Na to sam i mislila kad sam rekla da odustajem od filma...jako morbidno...mislim da, nakon citanja bi za
mene, takodje bilo previse pogledati film....

government

Ali film nije loš, čak obećavajući  u početku a i kraj mu je sasvim neočekivan, sviđa mi se , ali ne previše!

NameNo

@gover

Mislis na "Parfem"?....mmm...ne,to je malo previse za moj ukus....no,dobro,ukusi su razliciti...nisam ga gledala,ponavljam
roman mi nije bas.....

government

juče sam gledao R de Nira i Al  Pacina  , ne znam ime filma , valjda pravo  ubistva ili nekako već, oni su policajci koji likvidiraju zločince ili jedan od njih , zanimljiv film.Ima i jedna simpa ženska.