Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da li muzika mnogo utice na ljudsku podsvest?

Započeo autentik, 31-03-2006, 17:20:46

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 48 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

dragnik

pa utice:
dobra muzika utice pozitivno, losa negativno

autentik

Naravno da utice

ja nista ne radim bez muzike

slusam radio

i super se osecam

dragnik

oduvek sam se pitao
zasto reperi nose kasetofon na ramenu?

giga

Kako da ne utiče! Kaži mi šta slušaš i znaću ko si! Ranije se slušao rok,mnogo se pričalo o drogama,a u Jagodini si mogo narkiće da izbrojiš na prste...Danas klinci otkidaju na turbo folk, a narkića kolko hoćeš. Skoro ba nema omladinca koji bar ne duva.Primitivni ritmovi,melodije koje liče jedna na drugu i krajnje tupavi tekstovi,uglavnom bez smisla,same rimice...idoli naše dece su mahom fufe,pederi,narkići i raznorazne dijabole. Uporedi svet pre nekih 20,30,40 godina,tadašnju muziku i ovo sad i sve je jasno.Nije mi jasno kako i kakvu ribu moe da smuva jedan tinejdžer u lukasa,cecu il ne daj Bože bojanića il smederevca. Dakle utiče,na sve svere života

dragnik

JESTE, GIGO
I STA SAD?
NESTADE TI AVATAR... STA BESE NA NJEMU?

giga

dragnik

giga

dragnik

autentik

pa naučnici tako

kažu

ja nisam naučnik   ali im verujem

ONA

DA LI MUZIKA MNOGO UTICE NA LJUDSKU PODSVEST- to je tema,a vala svacega se nacitah ovde,ma de znam na podsvest (pitati Radu Grujicic), a na svest,svakako,svesno se razveselis ili obrnuto

Wlada

Izgradjuje i razgradjuje, zato je potrebno slusati kvalitetnu muziku, a jos potrebnije raznoliku kvalitetnu muziku

zolykadj

Ne kaze se za dzabe muzika je melem za dusu a ples za telo, jedino ostaje izabrati pravu muziku, onu koja nam odgovara tog trenutka.

Dak

Muzika utice jos kako!Ali muzika je zvuk,a sa zvucima i njihovim uticajem na ljudsku podsvest se eksperimentise tek tako.Dovoljno je to sto postoji zvuci,vestacki naravno,od kojih se bukvalno napune gace.A to je bio pocetak eksperimentisanja...

Schnuffel

Ne postoji dobra ili loša muzika već dobar ili  loš ukus za određeni pravac i stil u muzici.

autentik

Slušam Radio Jagodinu  I program

mnogo mi prija

završim gomilu posla uz muziku

KOMLE

Zamisli život u ritmu muzike za ples......sve je lepo...Pozdrav :aq28: :aq23:
Muzika je savršenstvo...zamisli život bez muzike ?  :aq05: