• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

TENIS

Započeo autentik, 19-01-2008, 10:49:27

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Uf bre Dak, pa nemoj da si takav. Meni ga malo i žao, Federera, pa stvarno  :aq29:  Nije još sasvim gotov, ali biće uskoro. Kad ga je Nadal onomad pobedio, pa kad se onoliko pogubio da nije mogao da kaže dve reči, au brate! Znači prso je načisto. Ali dobro, dugo je bio car. Sad mislim da skoro svi iz prvih deset mogu da ga pobede, a to do skora nije dolazilo u obzir. Dobar je Federe Rožer, dobar je  :aq04:

NameNo

Nadal-Djokovic danas u 16h prenos- Rts1. Navijamo....

Fanta

Navijamo! Titula se brani...

Dak

Citat: SunđerBoba poslato 03-05-2009, 12:34:09
Uf bre Dak, pa nemoj da si takav. Meni ga malo i žao, Federera, pa stvarno  :aq29:  Nije još sasvim gotov, ali biće uskoro. Kad ga je Nadal onomad pobedio, pa kad se onoliko pogubio da nije mogao da kaže dve reči, au brate! Znači prso je načisto. Ali dobro, dugo je bio car. Sad mislim da skoro svi iz prvih deset mogu da ga pobede, a to do skora nije dolazilo u obzir. Dobar je Federe Rožer, dobar je  :aq04:

Zasto bi mi ga bilo zao?!Stvarno je dobar igrac,ali ne podnosim ljude koji se retko smeju,a on je bas takav,skoro bez izraza...

SunđerBoba

@ Dak, pa zato mi ga i žao, što nema smisla za humor  :aq21:
Nego, ovaj Nole mi pokida i ono malo živaca što sam čuvala za stare dane  :xq008:

autentik

Dak

Ma jebem ti onaj prvi set!Da ga je uzeo Nadalu,jos bi i bilo borbe,ovako :xq003:

SunđerBoba

Ja ne znam šta je. Sve mi se čini da može da ga pobedi, i onda kao da se "preda", samo propadne. Ne znam? U Monte Karlu kažu Nadal pred meč trenirao 90 minuta a Novak 20 minuta ?! Pa bre! Vidim da ima još jednog trenera, kondicionog valjda. Između Noleta i Nadala je samo godinu dana razlike a u kvalitetu Nadal je mnogo ispred. Sve mi se čini da naš kao da ne daju svoj maksimum ili je u pitanju mentalitet. Šteta.

NameNo

ATP Beograd

Djokovic- Tipsarevic 

Nadamo se dobrom tenisu.Mec upravo pocinje RTS 2

Fanta

djoković će ga utepa  :xq017:

NameNo

@fanta... Sve ga bre utepa...  :aq29:

SunđerBoba

Hoće li mlađani Đoković uspeti u nameri da pobedi nepobedivog kralja šljake Nadala?
Avaj, hoće li uspeti?
:xq004:
4:2 za sad, no....

SunđerBoba

O,o!
Nadal ima problem sa kolenom.

SunđerBoba

Pa šta ja to vidim, pa da li je to 6:6 u drugom setu !
Pa, hoće li Novak uspeti, hoće li mu zadrhtati ruka?
Avaj,avaj!

SunđerBoba

Au, zadrha Novak!
1:1

Svilena

o, već 4.sat meča, 3:2 vodi Đoković

Svilena

Svilena

Kraj!  :aq25:
šteta, bio je blizu pobede Đoković!

SunđerBoba

autentik

Meč je bio fenomenalan !!!

nikad nije bio bliži pobede Đoković, 3 meč lopte je imao i nijednu nije iskoristio

na kraj je Nadal pobedio

6:3
6:7
6:7   -  iako se taj brejk igrao  11:9 u korist Nadala

fenomenalno