Razne zanimljive teme > Alternativa i energije

Rekonekcija

(1/3) > >>

Zockey:
Rekonektivno lečenje ® je izuzetno uspešna metoda lečenja koja je uzdrmala lekarske krugove u svetu.

Kako deluje? - Ne znamo! Ali znamo da daje rezultate. Ovde se, očigledno, nešto značajno dešava, dovoljno veliko da motiviše naučnike i institute za medicinska istraživanja širom sveta (Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, i Majmi univerzitet, Univerzitet Arizone...) da ulože novac i vreme da to istraže.

Polazna tačka u istraživanju bi mogle da budu poruke koje je dobio Dr. Erik Pearl:
- To što ti radiš je donošenje svetlost i informaciju na planetu.
- To što ti radiš je rekonekcija lanaca.
- To što ti radiš je rekonekcija niti.

U knjizi Dr. Erika Perla "The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself" ćete naći objašnjenje:

“Odmah mi je bilo jasno na šta se odnose ''lanci''. Kada koristimo ovu energiju za lečenje, mi ne lečimo samo neko oboljenje; mi bukvalno ponovo povezujemo lance DNK, dezoksiribonukleinske kiseline. DNK je kompleksni molekul koji sadrži dva lanca povezana u obliku dvostruke spirale, kao uvrnuta koža. Nauka nas uči da svaki čovek ima po dva takva lanca u svakom molekulu DNK u svome telu i da je ta konfiguracija osnova našeg genetskog koda ili bluprinta. Od takvih malenih delića zavisi struktura našeg tela, naš razum, pa čak i u mnogome, naš karakter.
Šta nas nauka ne uči, bar ne za sada, je to da smo jednom možda imali 12 DNK lanaca koji su kodirali mnogo više informacija!

…"Rekonekcija lanaca" ukazuje na to da bi ljudska rasa, umesto da evoluira linearno napred, imala više koristi da se simultano vrati u vreme i povrati neke aspekte iz doba kada smo bili kompletnije osobe.

To je deo onoga što se sada dešava sa Rekonekcijom: mi se rekonektujemo sa onim što smo nekad bili. ” ...

…A povezivanje niti:”To se odnosi na simultana događanja na paralelnim planovima egzistencije. Ovde je reč o subnuklearnoj fizici. Ovde se radi o objašnjenju fundamentalne strukture samog univerzuma.
Mada rade na istoj frekvenciji, postoji razlika između Rekonektivnog lečenja® i Rekonekcije® . Razlika je i u nameri i u postupku.: Rekonektivno lečenje® se koristi da se uspstavi balans na svim nivoima, mada klijenti obično dolaze da bi se izlečili od određene bolesti (disbalansa u organizmu, oboljenja), dok je Rekonekcija® evolucioni proces kojim se rekonektujemo sa svojim optimalnim bluprintom kroz rekonekciju naših meridionalnih linija i DNK lanaca sa linijama planete, zvezda, Univerzuma /Boga /Ljubavi. Licna rekonekcija se radi samo jednom u životu.

Rekonektivno lečenje® je začuđujuće je jednostavno, kao dečja igra, a ustvari izuzetno efikasno. Ovde je moć više inteligencije na delu. Isceljitelj je tu samo da pomogne da se napravi konekcija, da omogući da se ponovo uspostavi harmonija između Čoveka i Univerzuma, harmonija sa Bogom.

Više od jedne decenije iskustva Dr. Perla nam pruža informacije o brojnim dokumentovanim lečenjima bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema koje savremena medicina ne može da leči.

“Čini se da to ima svoju sopstvenu inteligenciju. Ustvari, što manje znam o tome zašto je pacijent došao, to bolje. Tako ne mogu da smetam. Vidite, to nije “energetsko lečenje.” To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije. Čini se da se tu događa neki proces odlučivanja između duha/duše/uzvišene svesti osobe na stolu i Boga, Ljubavi ili Univerzuma. Ja nisam uključen u taj proces, čak nisam ni svedok u toj komunikaciji. Često mogu da vidim da se tu nešto događa preko nekontrolisanih pokreta tela i promena izraza lica. Odluke se donose, a njihov kriterijum često ostane za mene tajna.

Dobro, mnogo ljudi govori da su videli anđele/neka bića/anđele čuvare. I mnogi vide iste anđele, anđele za koje nikad ranije nismo čuli i o kojima nije pisano u knjigama. Ali to je druga priča . . .''

Dr Erik Perl
Rekonekcija® je proces u kome se ponovno usklađujemo sa koordinatama unošenjem "novih" aksiatonalnih (osnih) linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti, i tako omogućava naše lečenje i našu evoluciju. Rekonekcija® takođe aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegeneraciju ''niti'' (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima.

Rekonekciju® obavlja ovlašćeni praktičar Rekonekcije® (koji je završio treći stepenili više), pri čemu povezuje linije meridijana ljudskog tela sa koordinacionim linijama planete, što nas povezuje sa zvezdama i Univerzumom, što nas povezuje sa našim savršenim bluprintom. Tumačenje ovog procesa može da se pronađe u knjizi: The Book of Knowledge: The Keys of Enoch, by J.J. Hurtak (teks je na engleskom jeziku).

Rekonekcija može da omogući značajne promene u životu i opštem zdravlju:


* Sposobnost boljeg iizbora pri odlučivanju.
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
* Da se oslobodite straha i osećaja krivice.
* Da se oslobodite strahova
* Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativivniji.
* Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
* Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku .
* Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
* Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.

Rekonekcija® nije samo lečenje. Svi smo skoncentrisani na lečenje zato što je ono najočiglednije. Ovo je misija sa Dr. Erikom Perlom u procesu revolucionarne evolucije i dovođenja svetlosti i informacije na zemlju, kroz proces povezivanja sa našim optimalnim bluprintom, sa Bogom, Ljubavlju ili Univerzumom.


sajt:
http://www.themetamorphoses.com/sp2_recinnection.html

Prezentacija knjige i demonstracija lecenja je u cetvrtak 29-og u 18 sati u Narodnoj Biblioteci u Jagodini.

Zockey:
Bio sam tamo i upoznao Anju Petrović sa kojom sam se čuo do sada samo telefonom.

No comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

celestina:
Zanima me ima li nade da Eric dodje u Srbiju?

Zockey:

--- Citat: celestina  09-06-2008, 08:26:19 ---Zanima me ima li nade da Eric dodje u Srbiju?

--- Kraj citata ---

Tesko,vlada Amerike apeluje na svoje gradjane da ne dolaze u Srbiju,Erik nema nista protiv nas ali ako ga Anja nagovori mozda,ko zna...

Zockey:
http://www.youtube.com/results?search_query=eric+pearl&search_type=&aq=f

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju