e pa i bilo je vreme da se javis etiopljaninu i da ispravis,prepravis greske i dezinformacije:)jebiga,mi klinci (retko koji) se mucimo da saznamo nesto vise o bendu ali nemamo od koga!ja sam iskreno pokusavao i pokusavao ali slaba je vajda bila do sada!veliki pozdrav za tebe i sve etiopljane pa vas ocekujemo da uskoro zasvirate u nekom jagodinskom klubu....
hvala na pozdravima.bend dugo nije radio,radili su ljudi koji su nekada bili u bendu....pa su imali prostor da iskrive sliku i plasiraju neke neistine, ne znam iz kojih razloga.pauza od 16 godina nije mala......priznajem,teško je bilo doći do pravih informacija.Ali,Etiopia sad ima link na Spejsu-za one koje interesuje i lokalna i globalno gledana srpska scena:).......a ovaj sajt je relativno mlad,skoro sam i čuo za ovaj forum....jbg.....no dobro,tu smo gde smo!Novina je ta da se bendu priključio i stari ''veteran'',Neški(Delta).....vežbamo....znači to je sad taj line - up.Što se tiče Jagodine, teško je ovde naći prostor,trebali smo svirati sa Vox Populijem u Keltima 16.10. ali gazda kluba nije dao vikend(petak se pada) jer tad organizuje nekakve tehno žurke ili šta već a Voxi ne sviraju sa strane radnim danima.Tako da je otpalo....uzvraćam pozdrave!