Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

EVO I MENE, t.j. SABA

Započeo saba, 12-09-2008, 11:43:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

saba

Zdravo forumasi. Zovem se Zoran, rodjeni Cupricanin, a i dan danas sam tu u taj varos. Inace me mnogi znaju kao saba. Bio sam redovan na nasem cuprijskom sajtu, koji je od strane Stecka zakljucan, pisem pomalo i na paracinskom forumu, a posebno sam se obradovao kad pronadjoh i ovaj ''NAS'' novi forum. Nadam se dobrom druzenju sa svima vama. Poseban pozdrav za sve CUPRICANINE koji su ovde, a pozdravljam i ostale forMULASE, koji se voze sa nama.

Didi

pozdrav i dobro nam dosao  :aq04:

sonja

Dragi moj,
Super je sto si ovde,ja sam mnogo srecna  da smo se opet nasli !U to ime ziveli,pijemo pivo u oktobar?

autentik

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Čim sam video novine u ovom podforumu znao sam da nam se Saba predstavio. Sabo dobro nam došao. :D Na Steckovom forumu sam lečio a ovde masiram. Xexexe.

saba

saba

LJUDI, CLANOVI,,,, oooooo sinovi, oooooooooo sinovi........ :aq28: :aq28:
:xq011: IMAM NOV AVATARRRRRRRRRRRR  :aq08: :aq08: :aq08:
HVALA AUTENTIKE, hvala veliko hvala, sad Luna nece vise da me kritikuje......
:aq21: :aq21:
A ja idem pod novim geslom
"OTPOR" svemu i svacemu sto nije dobro i ne valja......  :aq18:  :xq043: :xq043: :xq068: :xq068: :xq068: :xq068: :xq068:

Luna

:xq005:
CESTITAM Sabo, treba da castis  :aq26:
Pa ovo nije tvoja partija??? Ako te vidi kiza nadrljao si  :aq18:

saba

Citat: Luna  02-02-2010, 23:26:41
:xq005:
CESTITAM Sabo, treba da castis  :aq26:
Pa ovo nije tvoja partija??? Ako te vidi kiza nadrljao si  :aq18:

Ma neznas..... dve trecine OTPORA (pardon, otporasa) preslo u DS

Luna

saba

Ja sam oduvek bio OTPORAS, ali u dusi, a ne clan OTPORA. Svidja mi se ideja OTPOR.
A i nismo u vremenu komunistickog jednoumlja. Kod nas u stranci, je dozvoljeno da se drugacije misli, izrazava, govori..... to je dobro, kristalisu se ideje, predlozi...... DEMOKRATIJA sestro, DEMOKRATIJA, sloboda misljenja, sloboda izrazavanja.......

SunđerBoba

Citat: saba  02-02-2010, 23:49:46
Ja sam oduvek bio OTPORAS, ali u dusi, a ne clan OTPORA. Svidja mi se ideja OTPOR.
A i nismo u vremenu komunistickog jednoumlja. Kod nas u stranci, je dozvoljeno da se drugacije misli, izrazava, govori..... to je dobro, kristalisu se ideje, predlozi...... DEMOKRATIJA sestro, DEMOKRATIJA, sloboda misljenja, sloboda izrazavanja.......

Au  :xq003:
Sad smo ga nagraisali  :xq005:

Luna

saba

Viva la revolution!!!!!!!
Sta ste se uplasile, SABA (to jest ja) je ostao isti, samo je avatar promenio, cud mu je ostala ista.....

SunđerBoba

Nemam ništa protiv :xq011:
Samo da te podsetim da la revolution  jede svoju decu, pa ti vidi  :aq20:

Luna

Citat: saba  05-02-2010, 17:15:46
Sta ste se uplasile, SABA (to jest ja) .....
Sabo ne vredjaj sa ovim plasenjem, mi se ne plasimo ni crnog djavola, mogao si da primetis valjda!  :xq014:

SunđerBoba

Citat: Luna  05-02-2010, 21:00:27
Citat: saba  05-02-2010, 17:15:46
Sta ste se uplasile, SABA (to jest ja) .....
Sabo ne vredjaj sa ovim plasenjem, mi se ne plasimo ni crnog djavola, mogao si da primetis valjda!  :xq014:

Pa kažem ti da mu je logika malo...viuviu :xq006:
Čuj, da se plašim Sabe  :xq005:

Luna

Ajde da budemo par dana plasljive, da vidimo kako ce da se razbaskare ovi muski  :aq21:

SunđerBoba

Žao mi je! Već sam bila bolesna, tako da...prošo voz!

MIK

:aq28:
ajd'da vidimo Luna kolko ces da izdrzis a da se ne pojavis na forum, koliko se uplasila :xq005: