• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

DEŠAVANJA U ĆUPRIJI

Započeo autentik, 12-09-2008, 23:19:59

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 26 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Za uskrs!!! :aq29:
Taman dok vi nabavite pauka....ali...... moze on dotle i da se pokvari! :aq08:

SunđerBoba

Boga mi...ne bih se tome nadala! Jedino ako izgori Ćuprija, tada da.  :xq005:

Luna

Boga mi,ja se nadam da ce da ga ukradu dotle! :aq21:

SunđerBoba

Luna

SunđerBoba

Vi se zezajte, ali...pauk kreće  :aq29:

SunđerBoba

Luna

Treba da postoji oosiguran Platz gde ce se odlagati auti.
E odatle ce da ih pokradu!  :aq18:
Naravno ako je nekom stalo do Yuga i Stojadina,jer one "prave" nikad nece smeti da slepaju.

SunđerBoba

:xq005:
Što ste negativne ...toliko.

Luna

Ja sam samo realna,imam jaaaakoooooooo loseg iskustva sa "cuvanjem" auta u Srbiji! :xq008:

Dobro,evo necu vise o pauku samom.
Ali prvo sto ce se desiti,prebice neko vozaca pauka kad mu utovarii auto! :aq29:

SunđerBoba

:xq005:
Pa dobro...javljaću vam kako se situacija razvija  :aq18:

Luna

Nisam ni malo negativna  :xq006: samo pazi na sebe ako budes blizu pauka :xq005:

SunđerBoba

Luna

MASIRAM GASTARBAJTERKE

SunđerBoba

...juče i danas su menjali uličnu rasvetu. Svetlimo ko Las Vegas...bar glavna ulica  :xq066:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Više nismo mračni tunel između Paraćina i Jagodine. Sad smo samo tunel.  :aq24:

autentik

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ovo je još 1 dokaz da živimo u džungli a ne u normalnom gradu. Svuda u normalnom svetu pa i u Beogradu postoji Pauk koji uklanja nepropisno parkirana kola sa ulice. Ali džabe kad stoka kod nas navikla da se parkira gde im prdne na pamet samo da ne pešače mnogo. Za ovakav neki postupak u Švajcarskoj počinilac ne bi video bela dana najmanje 20 godina ! Stoka !!!

saba

Ma ruke mu se POZLATILE, ma ko da je.
Ovo je cisto pljackanje naroda i gradjana Cuprije.
Kao prvo (a vec sam to komentarisao), zar naplatu parkinga nije moglo da radi neko javno preduzece, vec neka mafijaska firma iz ko zna kog grada
kao drugo, zbog 25 dinara NEPLACENOG parkinga, vam naplate 1000 dinara globe i 700 dinara manipulativnih troskova, a sad uveli i pauka koji nosi vozila na NEOBEZBEDJEN parking plac, na kome (ETO MOGU) cak i pauka da zapale, a ko zna sta se moze desiti sa vozilima koja su odnesena.
kao trece, umesto dosadasnjih 15 minuta, koliko je bilo dosad, vreme "SLOBODNOG" parkiranja smanjeno na samo 3 (TRI) minuta.
I KAO CETVRTO (kao sto kaze maser) sve bi to funkcionisalo kako treba na zapadu, ALI, ovde kod nas,..... TESKO