Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Mis Sumadije i Pomoravlja - Slike

Započeo autentik, 01-09-2006, 11:21:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

svajcarac

Citat: Ivanka  17-11-2008, 08:25:13
Znas kako kazu i za stara kola: Pravljeno da traje! Izgled nije bitan!
A ova nova, lepo izgledaju, ali, rok upotrebe... dal' ce da traju k'o ona stara?

Luis, ovaj post ću da pokažem mužu kad mi sledeći put kaže da će da me menja za dve od 26!

Posto si "nasa"
Mozes mu takodje reci da

26 u 52  ide 2X :aq08:

a 50   u 25 :aq25:

svajcarac

Citat: government  17-11-2008, 15:46:26
To jeste tacno , moje vrsnjakinje vecina jos uvek bi mogla da stane na crtu sa 15 godina mladjim zeskim konkurentkinjama. Izgledaju kao zene zmajevi i to vec mnogo dugo, stvarno dobro  izgledaju i bez obzira na kilometrazu ne prolupavaju na 20000.Ali i ovi hormonski pilici su bas kolacici, ne mogo da kazem da nisu kad jesu.UUU delio bi bone samo tako  :xq008: Deda najvise voli mochu.

:xq005: :xq005:
Daj deda opasulji se

Ivanka

Posto si "nasa"
Mozes mu takodje reci da

26 u 52  ide 2X

a 50   u 25

Ovo je još i bolje! Hvala!

svajcarac

Nema na cemu..
Isti sam izgleda kao taj tvoj posto sam na slican nacin "pripretio zeni"
:xq019:
i dobio odgovor...

Prosledio sam ga tebi

Ivanka

svajcarac

jeca11

AJDE NEKE SLIKE GDE SE MALO BOLJE VIDI,NPR. BROJ 19..........

Andrijana

A što se onda pola njih nije udalo?! Mslm, kad su tako dobre... Neka se prijave i na izbor, šta fali... :-)))))))
Vrlo dobro se zna kakve su i koliko su dobre, da se ne lažemo... Starije su gore od mlađih, samo, one se kriju, a mlade ne... U tome je razlika i one nikada neće moći da se porede sa piletinom... :-PpP

Bane k

Citat: Andrijana  30-03-2009, 10:26:38
A što se onda pola njih nije udalo?! Mslm, kad su tako dobre... Neka se prijave i na izbor, šta fali... :-)))))))
Vrlo dobro se zna kakve su i koliko su dobre, da se ne lažemo... Starije su gore od mlađih, samo, one se kriju, a mlade ne... U tome je razlika i one nikada neće moći da se porede sa piletinom... :-PpP

znas adrijana, seksi tela i lepota imas gde hoces, ono sto pali danas, ili bar mene, je pored pukog izgleda - zrelost, intelekt, iskustvo i ona prefinjena, iskusna ali i divlja, slobodna seksualnost koju mozes da nadjes pretezno kod strarijih zena.

tako da, stara koka, dobra juha ;)

zdravlje

Citat: Bane k  31-03-2009, 20:53:56
Citat: Andrijana  30-03-2009, 10:26:38

znas adrijana, seksi tela i lepota imas gde hoces, ono sto pali danas, ili bar mene, je pored pukog izgleda - zrelost, intelekt, iskustvo i ona prefinjena, iskusna ali i divlja, slobodna seksualnost koju mozes da nadjes pretezno kod strarijih zena.

tako da, stara koka, dobra juha ;)

xexexe
moj covek
:aq04:

Andrijana

Ovde je priča o izboru za miss, a ne o tome što ti govoriš!!!
Zna se šta je potrebno da jedna devojka ima, da bi bila miss... U sve to se, naravno, ubraja i GLUPA!!! Čak se i ne gleda lice, kako ti kažeš zrelost, intelekt i  iskustvo...
Tema je MISS, a ne starije devojke.
Razume se da su one zrelije i da imaju više iskustva, ali ne mora da znači da su i pametnije... ;-)

reksys

Koliko se sećam miss sveta za 2008 godinu je ruskinja Ksenia Suhinova koja studira Kibernetičke sisteme na Moskovskom univerzitetu.  I to sa izuzetnim ocenama, e sad ne znam za ove nase vašarske izbore za miss?!!!

Andrijana

Ma daj bwe, reksys. Šta upoređuješ miss sveta sa miss Šumadije i Pomoravlja... Ove ovde su, mogu slobodno da kažem bez IZVINI, teške glupače... Kurs za frizera i td... Daleko bilo!!!

Didi

hahaha....sad sam video slike.................kakve Sabanke..........hahaha

Andrijana

:xq004: Didi.
Vidi se da imaš ukusa!!!

reksys

Citat: Andrijana  01-04-2009, 10:15:46
Ma daj bwe, reksys. Šta upoređuješ miss sveta sa miss Šumadije i Pomoravlja... Ove ovde su, mogu slobodno da kažem bez IZVINI, teške glupače... Kurs za frizera i td... Daleko bilo!!!
Pa ne znam ja to, nikad nisam bio u žiriu!!!
Ti se verovatno bolje razumeš u to!!!  :aq15:

Andrijana

Pa znam kako su birali pre 2-3 godine, kada je u žiriu bila Borka Tomić (MiSs Balkana '97). Bila sam sa njom!

Didi

Didi

Andrijana