Razne zanimljive teme > Astrologija i Horoskop

Sta koji znak radi u slobodno vreme...

(1/5) > >>

Betty Boop:

Ovan u slobodno vreme mora da sagori energiju koju ima u neograničenim količinama. Što se njih tiče, njihov slobodan dan bi, da imaju prilike, izgledao ovako: vožnja biciklom uz Mont Everest, zatim, let preko okeana na zmaju, a uveče lud provod u nekoj diskoteci.

Bik misli samo na jedno, kada ima slobodan dan - na konzumiranje hrane u ležećem položaju. To može biti i grickanje čipsa i sličnih grickalica uz neku dobru knjigu, ili sladoled na terasi ili u bašti.

Blizanci su u slobodno vreme na Internetu. Oni uključe bar 6 (slovima: šest) prozora. Čitaju neke e-zine ili pretražuju po Google-u, a pritom chat - uju sa pet osoba u isto vreme o svemu i svačemu.

Rak voli da slobodno vreme provede kod kuće. Zvuči Vam dosadno? E pa, njima ne zvuči! Rakovi u slobodno vreme u kuhinji prave neki novi specijalitet ili spremaju sve za veliki roštilj koji su smislili.

Lav u slobodno vreme vodi sebe i svoju ljubav na predstavu u pozorište. Naravno, karte plaća Lav i uglavnom obezbedi odlična mesta. Nemojte se iznenaditi, ako uhvatite Lava, kako zapisuje rečenice iz predstave (naravno, one koje govori glavni lik) ili kako pomera usne, jer ih već zna napamet.

Devica koristi slobodno vreme da pospremi po kući ono što nije stigla tokom radnih dana. Ona to vreme može iskoristiti da poslaže začine po abecedi, ili da sve šolje za kafu poslaže po duginim bojama.

Vaga će u slobodno vreme otići na neku otmenu izložbu umetničkih slika i uz šampanjac obilaziti slike. I, što je još verovatnije, ’slučajno’ će naleteti na nekog stranca i započeti razgovor o nekoj od slika.

Škorpija provodi slobodno vreme obilazeći butike i kupujući nešto novo što će joj upotpuniti garderobu: kožne čizme ili nešto od zmijske kože, a zatim će noć provesti u nekom klubu, igrajući i privlačeći pažnju svih prisutnih.

Strelac će u slobodno vreme biti na vazduhu. Čak, se neće libiti da negde otputuje, makar na jedan dan. Ujutru će spakovati voće, sendviče i neko piće i krenuti u nove avanture.

Jarac svoje slobodno vreme provodi u kancelariji ili na poslu. Makar deo slobodnog vremena, jer vole da sve urade na vreme. Međutim, njega je moguće ubediti i da se malo zabavi, samo mu recite da ga izvodite na Vaš račun.

Vodolija slobodno vreme provodi u radionici, radeći na novom patentu koji su smislili. Kada to završe, onda idu u kupovinu najnovijih elektronskih stvarčica ili moderne odeće.

Ribe provode vreme u bašti uz ice-tea ili kafu, uživajući u hladovini nekog drveta i diveći se mirisu prirode. A onda pišu pesmu o svom snu koji su sanjale sinoć.

Andrijana:
Ovo za strelca je tačno... Bar što se mene tiče...

Betty Boop:
Mislim da je vecinu tacno ....a za skorpiju sam potpuno sigurna da je tacno :aq29:

Andrijana:
Heheheh, ma tako je za većinu žena... To su trebali svima da nakače, ali za ženski rod... Bolje da postoje muški i ženski znakovi, pa da se razlikujemo od njih...  :aq13:

reksys:
Znam sta ce moj znak da radi danas popodne. Ima da ide da pojede brdo sladoleda,a vas.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju