Razne zanimljive teme > Psihologija i on-line savetovalište

NARKOMANI GDE SE LEČITI

(1/4) > >>

mimi1978:
slučajno sam na ovom forumu s obzirom da sam iz Niša  a kad sm video mesta za lečene narkomanije zbog roga sam se priključio inače sam bivši narkoman 5 godine i imam 31 godinu,  ktrenutno sam u apstinenciji skoro 10 meseci i na programu lečenja u specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti inače privatna  u niš. Sva ova vaša priča je o crnoj reci pa dajte napišite ya neko mesto ko se gde lečio da znaju gde ljudi da vode decu da leče od ovo0g zla.

           Pa vi pišete o narkomaniji osudjujete ih a ne ynate da je jagodina puna narkomana pa pišite roditelji ili lečeni GDE SE LEČITI mesta u Srbiji gde je dobar program.
           T
      BILO MIJE MNOGO TESKO DA OSTAVIM DROGU BEZ STRUCNE POMOCI MOJI RODITELJI NISU NIZNALI STAJ JET O NARKOMANIJA MISLILI SU A NIJE TO NISTA A JASM MISLI DA CU JATO DA OSTAVIM SAM DA MI TO NIJE NIKAKAV PROBLEM MEDJUTIM OCES DJAVOLA KAD ME STEGNE KRIZA NEZNAM NI KAKO SE ZOVEM NEGO DA SKRATIM PRICU MRZI ME I VISE DA KUCAM PROBAOS SAM U ZDRAVSTVENE USTANOVE UGRAD MEDJUTIM BASIH BRIGA ZA TEBE JA SAM NARKOMAN I TACKA SKINEM SE SA HEROINA PA ODEM ANTRODONE PA SA TRODONE NAALKOHOL I TAKO SVE U KRUG MOSLIO SM NEMA MI SPASA I CUO SAM ZA NEKU BOLNICU U NISU DA ONI KAO RADE DOBRO POSAO OTISAOSAM I NISAM MOGAO DA VERUJEM DA SAM SE PREPORODIO JER TAKVO NESTO NISAM NIKAD DOZIVEO NEGO DA NE ISPDNE NEKA REKLAMA STA SAM TEO DAKAZEM A ONIO SE NIGDE NE REKLAMIRAJU NI RETKO KO ZNA ZA NJIH TAMO SU ME NAUCILI DA JE NAUCNO DOKAZANO DA JE NARKOMANIJA IZLECIVA BOLEST KAO SVE DRUGE HRONICNE BOLESTI IT TO HOCU DA KAZEM DA TREBA SE LECITI IDA POSTOJI LEK SAMO AKO TI ZELIS DA SE LECIS A U PRVI TRENUCIMA SKIDANJE OD DROGE MORA DA TI NEKO POMOGNE DA SE TI OLUCIS NA TAJ KORAK .JA VEC GODINU I PO NE UZIMAM SUPSTANCU I ODLICNO SE OSECAM .MEDJUTIM IZGLEDA DA LECENJE UPOSTE NIJE JEFTINO  . SAMO ZELIM DA SVI KOJI CITAJU A U PROBLEMU SU SA HEROINOM KRENU NA NEKI VID LECENJA I SVI DA IM POMOGNU UTOME JER JE TO IZLECIVA BOSEST GARANTUJEM

Svilena:
Kao što si mogao da vidiš, do sada se nije javio ni jedan bivši narkoman, a ni roditelj narkomana na forum, da bilo šta o tome kaže i iznese svoj stav. Ti si prvi i dobro je što si se javio. Sigurno bi tvoje pozitivno iskustvo u lečenju nekome moglo da pomogne.   

U svakom slučaju ti želim uspeh u lečenju. 

mimi1978:
hvala Svilena problem roditelja je sto stavljaju problem pod tepih i sigurno kazu ma to nije kod mene to se kod mene desava. Ja sam napisao moja iskustva sto se tice lecenja ali izgleda da nikoga to ne zanima ko se drogira samo nastavi da se drogira upravo inicijativa za lecenje treba da potekne od roditelja da oni ovo procitaju i zainteresuju se. pozdrav

Wlaja:
Ne treba da pochne inicijativa za lechenje, vec inicijativa za suzbivanje narkomanije ...
Pa sigurno pola Jagodine zna nekog ko ima dodir sa drogom iliti zabranjenim supstancama. Garant pola Jagodine u kasnim vechernjim satima na coshku svog kvarta ima nekog lika koji uvek cheka nekog.

Jagodina sve ima, ali nema muda da prijavi tog lika koji cupka. To je pochetak borbe od narkomanije, prijave sitnih da bi se doshlo do krupnih.

Zavaravaju se oni koji misle da sitnu bagru treba ostaviti, jer krupne ribe se love malima.

mimi1978:
ne skreci sa teme pricamo o mestima gde se leciti a to sto ti pises u pravu si ali o tome moze da se pise danima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju