Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

VIRUS NA SAJTU

Započeo government, 02-12-2009, 23:11:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

NameNo

autentik

ali to opet ne znači da nešto nije uredu sa forumom...   u toku je skeniranje servera, raynim antivirusnim programima, back-up-ovanje  i ostala razna čuda pa ćemo da vidimo na kraju šta je i kako je

NameNo

Ma, shvatam autentik, polako, rešićeš to, samo polako.

Svilena

ooooooo, bre, i kad rekoh danas da je kod mene sve u redu!!!

pa 'de ste vi ceo dan?  :xq009:

'bem ti virusi!  :aq18:

autentik

Ladno sam našao 30 Trojanca na sajtu autentik.net  i to zamisli napao je sve fajlove sa extenzijom  .htm   i na kraju stranu ubacio neku scriptu (tojanca)

svašta.....

MIK

Svilena

Da vraćamo Block Reported attack sites u opcijama?

Ili da čekamo još?

autentik

Još čekajte... prijavio sam sajt Operaterima .. sad treba da me skinu sa crne liste  tj link koji su blokirali   autentik.neti/forum

poslao sam zahtev pa ćemo videti koliko im treba da intervenišu i skinu URL

e tek onda možete da vratite tu opciju... u svakom slučaju  autentik.net  nema više virusa

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ja malopre ušao na forum i prijavljuje mi isto upozorenje. A trenutno koristim Chrome. Mislim da i dalje imaš neki virus na forumu.

autentik

nine to virus  već su me stavili na crnu listu zato što je BIO virus... i dok god ne izbace URL tako ce da prijavljuje

Svilena

autentik

eto već su sklonili URL

možete da vratite onu opciju... sad je sve kao što je bilo i pre...

MIK

gavran82

сад сам чекирао поново ту опцију и блокирало је страницу

NameNo

autentik

Kod meje je očistilo sve što znači da DNS-ovi još nisu propagirali na Vaš kompjuter...

sačekajte još malo i onda će i kod Vas da bude ok... a ako ne bude uzmite refrešujte stranicu foruma više puta i proradiće

a možete da očistite i History... zato što je vaš Brouser zapamtio staru stranicu...

inače pustio sam virus Scanning opet i Virusa nema.. tako da ne brinete

NameNo

autentik

da li prijavljeju jos nekome virus na sajtu ili forumu ili bilo gde na sajtu autentik.net ?

NameNo

autentik

gde prijavljuje na forumu ili na glavnoj stranici autentik-a

i sta prijavljejue da je sajt u blokadi ili pisti Antivirus program i sta kaže