• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Novi pasosi

Započeo gagajf, 20-02-2010, 13:53:48

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelenkos

Mac

Izbrisano je zato sto je od tog posta pa na dalje krenulo vredjanje i stvari koje nemaju bas neke velike veze sa pasosima novim nego cisto neka rasprava.

Tony Clifton

Pa ono jes'...nalupetalo se dosta toga.

Nego kako sada ide vadjenje pasosa? Ja sam dobio broj i nakon predaje dokumenata cekao 15-ak dana. I cekao sam jos malo manje od sata da podignem pasos i licnu.
Inace,vadio sam u zahebato vreme. Tada su penzioneri iz Jagodine vadili pasose da bi isli na more o trosku opstine. A oni + ljudi sa Kosova koji su ovde prijavljani = velika guzva.

reksys

Sada ide bez problema. JA sam cekao 15min za broj,a dosao sam u pola 8. Mozda sam samo imao srece. Da nije bilo tako isao bih drugim putem.Po hitnom postupku moguce je pasos izvaditi za 4 dana po redovnom traje 2 nedelje.Inace pasos bude gotov za krace vreme,ali to ide preko policijske kurirske sluzbe pa ...

Off record: Slazem se sa MAC sto ej obrisao ona vredjanja,ali ne slazem se sto je obrisao post kako je covek dosao do pasosa.Mnogi ljudi iz inostranstva i nemaju "osecaj" kako se ovde zavrsavaju posao.NAzalost to je surova realnos u Srbiji.Pa ako nekome je nesto hitno,a administracija je spora....