DOBRO NAM DOŠLI > Predlozi i ideje za sajt - Pitanja i Sugestije

ZA FORUMA

(1/2) > >>

osica:
Kolege forumasi, Zdravlje je otvorio temu "PROTIV FORUMA", verovatno sa zeljom da svi oni koji imaju nesto protiv foruma to i napisu tu na toj temi. E sad da se oni ostali koji nisu protiv foruma nebi osecali ugrozeno, i da nebi bili uskraceni od prava da iskazu svoje misljenje ZA, ja sam namerno otvorio ovu temu "ZA FORUMA", da bi i oni mogli da pisu.
 Nemojte se cuditi naslovu, znam da se ne kaze ( nije gramaticki) "za foruma" vec "ZA FORUM", ali eto ovo mi je lepse zvucalo, racunam ovakav nepravilan naslov ce da bode oci i da ce zainteresovati clanove da udju i pisu.

Alkar:

--- Citat: bevana  05-03-2010, 08:55:01 ---nije zdravlje otvorio temu,vec autentik.....autentik joj je i dao ime.

--- Kraj citata ---
:aq29:
Definitivno nije "zdravlje" otvorio tu temu vec "autentik"
On (autentik) je pokusao da oznaci "zdravlje" kao nekoga koji ima nesto protiv foruma, sto opet nema veze sa istinom

osica:
Eee izvinjavam se, nisam obavesten....... pise Zdravlje, pa reko ON JE........

DEDA-EU:
Ovo me podseća na ove naše političare sadašnje a i u onim pređašnjim režimima "koje protiv nas on je državni neprijatelj". Ako si protiv režima ne znači i da si protiv države. Ja mislim da niko od nas nije protiv foruma,možemo samo biti protiv načina komuniciranja na forumu ili protiv načina vođenja foruma.Želimo li biti na forumu takvom kakav jeste ili ne,šta je to što bismo hteli da se promeni i koliko se uvažava naše mišljenje u vezi sa tim.

tatoo:
slazem se DEDA-EU.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju