Forum Jagodina Cuprija Paracin
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
23-05-2013, 17:48:17
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga:
Napredna pretraga
Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji
'' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja
174371
poruka u
5570
tema
3485
članova
Poslednji član:
Нада
Forum Jagodina Cuprija Paracin
Jagodina - Ćuprija - Paraćin
ĆUPRIJA
(Urednik:
SunđerBoba
)
INVESTIRAJTE U ĆUPRIJU !!!
0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
« prethodna tema
sledeća tema »
Stranice:
1
...
5
6
[
7
]
Autor
Tema: INVESTIRAJTE U ĆUPRIJU !!! (Pročitano 16673 puta)
MASIRAM GASTARBAJTERKE
Zvezda u usponu
Van mreže
Pol:
KOLJEM TAŠTE PO KUĆAMA
Одг: INVESTIRAJTE U ĆUPRIJU !!!
«
Odgovor #120 poslato:
04-08-2009, 20:36:35 »
Pa vidiš, to je veoma važan detalj navigacije u stanju duboke metafizike. Ali ne brini-ako je dešnjak sigurno je pljucnuo na istok a to znači da je protiv EUropskih integracija.
Sačuvana
STISNI PETLJU-IDI NAPRED!
ljubicica
Svakodnevni prolaznik
Van mreže
«
Odgovor #121 poslato:
04-08-2009, 20:41:01 »
a to je znak raspoznavanja
u tom slucaju krecem da pljuckam na sve cetiri strane sveta,da ih zbunim,da neznaju od kojih sam
Sačuvana
posmatrac
Zvezda
Van mreže
«
Odgovor #122 poslato:
11-08-2009, 19:15:43 »
Opštinska uprava opštine Ćuprija, Odeljenje za projektovanje i razvoj vas obaveštava da je indijskoj firmi potrebna hala veličine 2000m2. Hala im je potrebna u zakup na period od minimum 5 godina. Za sve potrebne informacije možete se obratiti Odeljenju za projektovanje i razvoj opštine Ćuprija na 035/470-248 lok 119 ili na email
info@cuprija.rs
Da li je ovo najava da i u Cupriji moze da se radi?
Sačuvana
ljubicica
Svakodnevni prolaznik
Van mreže
«
Odgovor #123 poslato:
17-08-2009, 13:32:10 »
malo sam se raspitala o tom odelenju i mislim da imam pozitivnu sliku.naime tu je poceo da radi relativno mlad tim,partijski neopterecen,
i njihov sef je za sada za pohvalu. ljudi sa kojima radi su voljni da rade i imaju nekoliko projekata. nisam imala kontakata sa njima ali prenosim vam utiske ljudi koji znaju sta se radi u opstinskoj upravi. sad samo da ih ne pokvare mangupi
Sačuvana
SunđerBoba
Moderator
Svedok stvaranja istorije
Van mreže
Ako vam je dobro, onda ništa.
«
Odgovor #124 poslato:
22-08-2009, 13:36:16 »
Citat: ljubicica 17-08-2009, 13:32:10
malo sam se raspitala o tom odelenju i mislim da imam pozitivnu sliku.naime tu je poceo da radi relativno mlad tim,partijski neopterecen,
i njihov sef je za sada za pohvalu. ljudi sa kojima radi su voljni da rade i imaju nekoliko projekata. nisam imala kontakata sa njima ali prenosim vam utiske ljudi koji znaju sta se radi u opstinskoj upravi. sad samo da ih ne pokvare mangupi
Jel možeš da nam kažeš o kojim ljudima je reč, kako se zovu i prezivaju. Pa onda da komentarišemo jeli slika pozitivna ili nije
Sačuvana
posmatrac
Zvezda
Van mreže
«
Odgovor #125 poslato:
24-08-2009, 17:18:58 »
Sajam INVESTEXPO
U periodu od 10-13.novembra 2009 u Novom Sadu će se održati INVESTEXPO, sajam investicija i nekretnina i sajam energetike. Pozivamo sve preduzetnike zainteresovane za zajedničko učešće na ovom sajmu da se jave Odeljenju za projektovanje i razvoj opštinske uprave opštine Ćuprija na 035/470-248, lok 118, ili na e-mail
info@cuprija.rs
.
Sajam INVESTEXPO koji ima za cilj stvaranje ambijenta za predstavljanje i promociju lokalne samouprave, omogućavanje stranim i domaćim investitorima uvid u ponudu investicionih potencijala, povezivanje relevantnih institucija sa lokalnim privrednicima...
KOMENTAR:
Neki mladi ljudi zele napred!
Sačuvana
ljubicica
Svakodnevni prolaznik
Van mreže
«
Odgovor #126 poslato:
25-08-2009, 10:09:02 »
evo dobila sam i informaciju koju si mi trazila Boba
sef ovog odelenja je vladimir djordjevic
Sačuvana
masiram strankinje
Član
Van mreže
«
Odgovor #127 poslato:
09-09-2009, 16:14:05 »
ajde da poslusamo masera
krenimo odmah u investicije
ma maser nesto hoce , samo da mi nasednemo i damo pare
pa ko ce maseru bogamu da da pare u taj grad kada su tu jagodina i paracin pa ni NIP ti nije dao kintu a kamo li mi smrtnici
Sačuvana
danguba
Stalni učesnik
Van mreže
«
Odgovor #128 poslato:
09-09-2009, 17:10:30 »
Citat: posmatrac 24-08-2009, 17:18:58
Sajam INVESTEXPO
U periodu od 10-13.novembra 2009 u Novom Sadu će se održati INVESTEXPO, sajam investicija i nekretnina i sajam energetike. Pozivamo sve preduzetnike zainteresovane za zajedničko učešće na ovom sajmu da se jave Odeljenju za projektovanje i razvoj opštinske uprave opštine Ćuprija na 035/470-248, lok 118, ili na e-mail
info@cuprija.rs
.
Sajam INVESTEXPO koji ima za cilj stvaranje ambijenta za predstavljanje i promociju lokalne samouprave, omogućavanje stranim i domaćim investitorima uvid u ponudu investicionih potencijala, povezivanje relevantnih institucija sa lokalnim privrednicima...
KOMENTAR:
Neki mladi ljudi zele napred!
Taj sajam baš i nije nešto, u suštini navlače opštine da zakupe štandove i praktično mu dođe kao neko međuopštinsko takmičenje u marketingu, a nigde nema investitora ni u naznakama. Mada vredi otići čisto radi treninga za neki bolji sajam, a i lepo je u Novom Sadu.
Sačuvana
jovancuprija
Član
Van mreže
«
Odgovor #129 poslato:
14-06-2010, 15:06:19 »
Good place for investment
Ćuprija is located in central Serbia, in Pomoravlje. Ćuprija is located next to the highway E-75.
Here you can download pfd files with informations.
Invest in Cuprija
Invest in Cuprija 2
na sajtu opstine cuprija ........................
Sačuvana
ilija7777
Svakodnevni prolaznik
Van mreže
Pol:
«
Odgovor #130 poslato:
17-06-2010, 15:17:51 »
Jedite kod Dzoa.
xD
Sačuvana
hvala svima koji ne razumeju ono sto govorim, a dalje me citaju.
autentik
Administrator
Svedok stvaranja istorije
Na mreži
Pol:
Odg: INVESTIRAJTE U ĆUPRIJU !!!
«
Odgovor #131 poslato:
11-12-2011, 18:53:42 »
Najveca investicija u Cupriji u poslednje dve decenije je bila investicija u "KOMPONETU".
Potvrdila se poslovica "U se i u svoje kljuse".
Jedino domaci preduzetnik moze da donese bolji zivot svojim sugradjanima.
Izgradnja velikih industrijskih zona u Pomoravlju i njihovo zazivljavanje
ostaje do daljeg samo lepa zelja lokalnih politicara.
«
Poslednja izmena: 11-12-2011, 18:54:04 autentik
»
Sačuvana
Uslovi Korišćenja Foruma
O Agenciji Autentik
Problemi sa Lozinkom
Registracija
Brisanje Naloga
Postanite Moderator
leonardo
Član
Na mreži
«
Odgovor #132 poslato:
12-12-2011, 00:46:25 »
Bilo bi dobro da odes direktno tamo, i pitas radnike, KOLIKO JE NJIH NEPRIJAVLJENO, i nemaju ni penziono ni socijalno i zdravstveno osiguranje. Dali znate ko stoji iza trenutnog direktora, g.dina Prgice???????
E kada mi na ta pitanja das odgovore, priznacu da je ovo ULAGANJE u fabriku, a ne SAMO SPOLJNO SMINKANJE.
Spolja gladac, a unutra JADAC....
I nemoj molim te da vise siris dezinformacije. Izgleda lepo, ali je 100% neistinito. Pre nego sto nesto izneses i napises, PROVERI PRVO CINJENICE.
Sačuvana
posmatrac
Zvezda
Van mreže
«
Odgovor #133 poslato:
12-12-2011, 18:26:14 »
Citat: leonardo 12-12-2011, 00:46:25
Bilo bi dobro da odes direktno tamo, i pitas radnike, KOLIKO JE NJIH NEPRIJAVLJENO, i nemaju ni penziono ni socijalno i zdravstveno osiguranje. Dali znate ko stoji iza trenutnog direktora, g.dina Prgice???????
E kada mi na ta pitanja das odgovore, priznacu da je ovo ULAGANJE u fabriku, a ne SAMO SPOLJNO SMINKANJE.
Spolja gladac, a unutra JADAC....
I nemoj molim te da vise siris dezinformacije. Izgleda lepo, ali je 100% neistinito. Pre nego sto nesto izneses i napises, PROVERI PRVO CINJENICE.
Slep pored ociju, tako se kaze kad neko nesto ne vidi. A mozda ne zeli da vidi i da prizna?
FSH "Koponenta" iz Cuprije je investirala bas u tunel izmedju Jagodine i Paracina i to niko ne moze da ospori.
Da li se nekome svidja ili ne svidja sto je bas Cuprija dobila vrednu investiciju, a ne Jagodina ili Paracin, apsolutno je nebitno.
Za neupucene:
F.S.H. KOMPONENTA - Ćuprija je privatna kompanija čija je osnovna delatnost jeste proizvodnja hrane za životinje. Osnovana je 1994. godine, a njen razvoj počinje 2000. godine kupovinom i instaliranjem proizvodnog pogona na sadašnjem mestu.
Formiranjem tima stručnih ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji hrane kreće se u realizaciju projekta KOMPONENTA - LIDER U PROIZVODNJI HRANE.
Danas F.S.H. KOMPONENTA poseduje najsavremeniju opremu za proizvodnju, kompletno automatizovanu i robotizovanu liniju sa kontrolom kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda u sopstvenoj laboratoriji.
Stručan rad i investicije su doprinele uspešnom osvajanju ISO 9001 i HACCP STANDARDA krajem 2006. godine, a njihovo uspešno sprovođenje rezultiralo je osvajanjem IZVOZNOG KONTROLNOG BROJA što F.S.H. KOMPONENTI omogućava izvoz na tržište EU.
Sačuvana
leonardo
Član
Na mreži
«
Odgovor #134 poslato:
13-12-2011, 01:12:13 »
Ja sam mozda slep, i ne vidim ili mozda ne zelim da vidim, ali to je izgleda samo deo istine. Ja ne zelim da vidim i ne mogu da svarim, lazi koje nam se serviraju. A sve te lazi i neistine, i sva ova "sminkanja" prave istine, (sto je najgore u svemu tome) sprovode i pricaju o njima oni koji su se duboko zavalili u fotelje koje su na opstinskom, ili drzavnom budzetskom teretu.
To je mnogo lepo kad sve ovo cita neko sa strane, a sto se tice nas iz Cuprije......... ima nas koji znamo pravu istinu, i zato te molim da budes bar malo objektivan, i iznosis prave cinjenice.
OZNA SVE DOZNA
Sačuvana
Mac
Zvezda
Na mreži
Pol:
«
Odgovor #135 poslato:
13-12-2011, 08:58:03 »
Pa ajde kazi nam ti te prave cinjenice posto smatras da je on pogresio.
Sačuvana
Dark Eagle
leonardo
Član
Na mreži
«
Odgovor #136 poslato:
13-12-2011, 10:38:19 »
Ja nisam iznosio neistine, i nije mi ni na kraj pameti da vam ja govorim istinu. Rekao sam svoje i to je to, a onaj ko je neistine pisao, neka ih on demantuje i opovrgne. Ja sam samo postavljao pitanja. neka mi prvo odgovori, pa ako smatram da nije ni to istina, iznecu svoje cinjenice. A ti ako te bas i interesuje istina, odi na kapiju komponente, pa na kraju neke od smena, pitaj radnike o samoj istini.
Sačuvana
posmatrac
Zvezda
Van mreže
«
Odgovor #137 poslato:
14-12-2011, 15:30:54 »
Tema na forumu je "Investirajte u Cupriju!!!", pa shodno tome treba da kazemo da li je potrebno ili mozda nije potrebno da se investira u Cupriju.
Investicija FSH "Komponenta" je velika i znacajna ne samo za Cupriju, nego za celo Pomoravlje i to niko ne moze da ospori.
A da li se nekom pojedincu svidja ta investicija, to je vec njegov licni problem.
Uvek se setim onog starog vica da u Paklu za Srbe nije potreban djavo cuvar, jer Srbi sami sebi ne daju da izadju iz Pakla.
Sačuvana
Stranice:
1
...
5
6
[
7
]
« prethodna tema
sledeća tema »
Prebaci se na: