Razne zanimljive teme > Društvo

Da li ikome ova figura liči na Novaka Đokovića?

(1/5) > >>

donwlayco:


Dugo pripremana voštana figura Novaka Đokovića konačno je otkrivena u muzeju u Jagodini i iznenadila je sve jer retko ko misli da liči na prvog tenisera sveta.
 Voštana figura Novaka Đokovića zauzela je centralno mesto u prostoriji gde se nalaze i Vlade Divac i Saša Đorđević. Iako je Jagodina okovana ledom i prekrivena snegom, zbog Noleta poneki posetilac svrati u Muzej voštanih figura, piše Blic.
 „Imali smo mnogo poziva otkako je Novak Đoković dolazio i stalno nas neko zove i pita kada radimo da dođe da vidi njegovu figuru. Ubeđena sam da ćemo kada prođe loše vreme imati rekordnu posetu. Inače, kada je Nole došao, dočekao ga je ogroman broj ljudi, napravila se velika gužva, on nije ni imao mnogo vremena i mogućnosti da se pored figura zadrži, posebno jer je posle toga otvarao kik-boks meč.
 Rekao je da je figura viša od njega, bio je ljubazan i prijatan i odavao je utisak nekog ko je prijatno iznenađen”, kaže jedan od kustosa muzeja. (Blic)

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/306682/Da-li-ikome-ova-figura-lici-na-Novaka-Djokovica

Novak Djokovic u Jagodini
http://www.youtube.com/watch?v=PIh9MsU2WUo

Da li Palma zeza samo Noleta ili sve nas:
http://www.svet.rs/najnovije-vesti/da-li-palma-zeza-samo-noleta-ili-sve-nas-pogledajte-na-sta-lici-vostani-novak-u-muzeju-u-jagodini

jelenkos:
Slatko sam se ismejala od ovog zadnjeg linka.Vlade Divac lici na kromanjonca i definitivno mi je favorit. :aq01: Nole je ispao fer,ispostovao poziv,ali bih volela da znam sta mu je proslo kroz glavu kad je video ovu nakaradu od figure.

Bunti:
uuuuuuuuuuuuu ne mogu da verujem   ni nalik .......rade napamet i ne strucno  treba ZABRANIT da se sprdaju sa srpskim VELICINAMA...

Svilena:
.

krimortus:
kakvu su samo reklamu napravili Muzeju vostanih figura zbog ovih nakaradnih figura...ja mislim da ce svi sad pohrliti u muzej da vide koliko u stvari niko ni na koga ne lici :]

marketing je cudo...I am telling you

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju