Razne zanimljive teme > Društvo

Nesto je trulo u drzavi Jagodina

(1/12) > >>

donwlayco:


....Uj sunce ti, ode nam gazda u "Bajbok" kuj ce sad da me vodi na eskurzije? ...valjda ce se nadje neki novi "Baja"...

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=259&cl=09

donwlayco:


Palma: Jagodina kandidat za Olimpijske igre!
Prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma "zapalio" internet novom izjavom.Kaže da je njegov grad spreman da se kandiduje za Olimpijadu.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je na izbornom mirtingu u selima Siokovac i Deonica da će je Jagodina kandidovati za narednu Olimpijadu, prenosi Fonet

"Ispunjavamo sve uslove da ceo svet dođe u Jagodinu. Ne trebaju nam nove investicije, sve smo napravili. U selima imamo 40 novih domova kulture i sportske terene. To su višenamenski objekti gde, pored sporta, slavimo, pravimo svadbe, krštenja kad se rađaju deca. U Jagodini imamo sve. Najbolji smo u turizmu, sportu, prosveti, zdravstvenim uslugama, bićemo i u privredi", rekao je Marković.
Istakao je da će se baviti politikom sve dok ne obezbedi da svaka porodica može da živi od svog rad.

Marković je poručio građanima da ne glasaju za političare koji im se obraćaju preko televizijskih prijemnika i obećavaju.

"Nije tačno da ima viška radnika, već da ima nesposobnih političara, koji angažuju strance da ih savetuju. Stranci ih savetuju kako da poskupi struja, kako da cene pod kontrolom države budu što više. U našoj koaliciji imamo stručnjake, ljude sa radnim biografijama, svi znate šta su radili proteklih godina", rekao je Marković.

Prema njegovoj oceni, na političkoj sceni Srbije udružuje se "i šuto i rogato".

"Izdajice i najveći neprijatelji, kum izdaje kuma, pobratim pobratima, to nikada nije bilo. Sada je na političkoj sceni najveća izdaja svih vremena. Ne postoji ideologija, već samo interes", istakao je Marković.

"Naša ideologija je da sve što obećamo uradimo, čak i na našu štetu, ma koliko nas to koštalo. Nažalost u ovoj izbornoj kampanji neće biti predstavljanja rezultata, već ko će koga više da blati i napadne i to je predizborni program. Ajmo da govorimo o rezultatima i šta treba uraditi, a građani da procene kome će dati glas", zaključio je Marković.

Treba reći da Soči ima isti broj stanovnika kao Jagodina (35.000), ali i da je Rusija u tekuće Olimpijske igre uložila rekordnih 51 milijardu dolara.

Marković je pre pet godina takođe izneo ideju da se u Jagodini izgradi Diznilend.

http://mondo.rs/a660195/Info/Srbija/Palma-Jagodina-kandidat-za-Olimpijske-igre.html

donwlayco:--- Citat: donwlayco  08-02-2014, 19:28:23 ---
Palma: Jagodina kandidat za Olimpijske igre!
Prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma "zapalio" internet novom izjavom.Kaže da je njegov grad spreman da se kandiduje za Olimpijadu.
Marković je pre pet godina takođe izneo ideju da se u Jagodini izgradi Diznilend.

http://mondo.rs/a660195/Info/Srbija/Palma-Jagodina-kandidat-za-Olimpijske-igre.html

--- Kraj citata ---

...Pre cu ja postati predsednik USA nego sto ce se ovo desiti, znam da politicari LAZU pred izbore al ovaj Gedza ga pretera.....

MASIRAM GASTARBAJTERKE:
Ja mislim da Olimpijske igre treba da se organizuju u Ćupriji. Evo ove godine će konačno da proradi bazen na Slaviji a već imamo jedan kod Moravskog mosta, znači ukupno 2-taman za Olimpijadu. :D

donwlayco:


"RRA preti da zatvori Palmu plus"

Jagodina -- Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, izjavio da je RRA zapretila zatavarnjem jagodinske televizije "Palma plus", čiji je vlasnik.

Mogu nas zatvoriti, ali naša dela ne mogu sakriti", poručio je Marković, čija je stranka član koalicije SPS-JS-PUPS.

On je rekao da ga je danas zvao jedan funkcioner RRA i zapretio mu oduzimanjem dozvole za rad TV "Palma plus".

"Oni su zaduženi da prate televzije koliko prikazuju ono što političari govore i obećavaju u predizbornoj kampanji, a rekao mi je da ako ne smanjimo vreme emitovanja do srede, onoga što smo uradili u Jagodini, da će TV 'Palma plus' oduzeti dozvolu za rad", rekao je Marković na predizbornom skupu u Mesnoj zajednoci Kočino Selo kod Jagodine.

"Rekao sam tom gospodinu: Vi možete da zatovotre TV 'Palma plus', ali ne možete da sakrijete dela koja smo mi uradili. Ne možete da sakrijete da se ovde vodi računa o svakom čoveku, o mladim ljudima, deci u predškolskim i školskim ustanovama, trudnicama, poljoprivrednicima, penzionerima, sportistima, Romima, socijano ugroženima", rekao je Marković, pozdravljen burnim aplauzom u prepunom Domu kulture.

Šta mi to prikazujemo, šta mi to radimo protiv države, zapitao se Marković.

Marković je rekao i da mu je iz RRA poručeno da treba skratiti dužinu priloga, uz napomenu da je doneta odluka da se duži prilozi mogu emtovati samo posle 23 sata.

"Zaboravljate da ljudi na selu tada idu da spavaju. Nisu oni ti koji spavaju po ceo dan, a oko 23 sata izlaze u šetnju. Gledam danas, pošto moram da pratim ove velike televzije, svi obećavaju investitore, pa gde ste bili do sada, kako to sada kada su raspisani izbori, svi nesto obećavate", rekao je Marković.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=09&nav_category=12&nav_id=810229

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju