Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Staropramen karaoke karavan traži najtalentovanijeg Jagodinca!  (Pročitano 4019 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu

Aktuelni serijal takmičenja talenata u pevanju, Staropramen karaoke izazov, u organizaciji Apatinske pivare, nastavlja se u četvrtak, 7. juna, od 20.00 h u kafiću Apis u Jagodini. Naš Staropramen karavan je prosao više od pola puta, sve smo bliži velikom finalu 20. juna u Beogradu. Posle fantastičnih izvedbi dvanaestoro mladih ljudi širom Srbije, koji su uspeli da izbore mesto u velikom beogradskom finalu, nastavljamo potragu za trinaestim finalistom baš ovde u Jagodni.

Prvoplasirane iz 15 gradova Srbije očekuje veliko finale 20. juna, a nacionalni pobednik Staropramen karaoka biće nagrađen usavršavanjem glasa u školi pevanja Aleksandre Radović. „U današnje vreme, šanse se teško dobijaju. Mladim pevačima je skoro nemoguće da ih neko čuje i vidi, kao i da pokažu koliko mogu i znaju i baš zato Staropramen radi pravu stvar! Radujem se takmičenju u kojem će svi koji imaju pevačkog talenta moći da pokažu svoje mogućnosti. Zajedno ćemo izabrati pobednika koji će, između ostalog, steći pravo i na jedan besplatan semestar u trajanju od 4 meseca u mojoj školi u Beogradu. Nadam se da će konkurencija biti žestoka i da ćemo se, iznad svega, super zabaviti!“, izjavila je Aleksandra Radović.

Za podršku učesnicima i nezaboravnu atmosferu ovog raspevanog takmičenja biće zadužena poznata voditeljka Marija Kilibarda. Ovim povodom, ona je poručila: „Jako sam srećna što je naš veseli karavan u potrazi za najtalentovanijima širom Srbije! Posebno mi je zadovoljstvo što obilazimo čak 15 gradova uz tradicionalno dobru zabavu i sjajnu atmosferu uz omiljeno Staropramen pivo! Divna vest je da pobednik Velikog nacionalnog finala dobija priliku da usavrši svoj talenat u školi pevanja Aleksandre Radović. Pročistite grla jer Staropramen karavan stiže u Jagodinu!“.

Za izbor pobednika u svakom od 15 gradova biće zadužen žiri sastavljen od predstavnika lokalnih medija, organizatora takmičenja i predstavnika lokala u kom se takmičenje održava. Značajno mesto u žiriju pripašće i publici koja će svoj glas dati navijanjem i jačinom aplauza.  

Pobednike gradskih takmičenja očekuje četvorodnevno putovanje u „zlatni“ Prag za dve osobe i poseta Staropramen muzeju. Zanimljive nagrade u duhu Staropramena očekuju i takmičare koji se budu plasirali na drugo i treće mesto. Finalisti iz svih gradova nadmetaće se u poslednjem krugu takmičenja za  nacionalnog pobednika Staropramen karaoka izazova kojeg očekuje stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Pored takmičenja po gradovima, na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague) organizovano je i on-line Karaoke takmičenje, a Facebook pobednik pored glavne nagrade (put u Prag), osvaja i plasman u nacionalno finale Staropramen karaoke izazova gde će se zajedno sa ostalim gradskim finalistima takmičiti za glavnu nagradu: stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Svako ko ne osvoji glavnu nagradu na gradskim takmičenjima, može da se oproba još jednom u on-line Staropramen karaoke takmičenju na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague).



Podsećamo Vas da je u prethodnom krugu nacionalnog takmičenja Staropramen karaoke izazova učestvovalo blizu 100 takmičara, a u njihovoj muzici i sjajnom provodu uz Staropramen uživalo je više hiljada posetilaca. Staropramen karavan do sada je posetio Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Čačak, Niš, Užice, Novi Sad, Lazarevac, Leskovac, Suboticu, Kragujevac, Pančevo  a već u četvrtak, 7. juna, stiže u Jagodinu!

Srdačan pozdrav,
Apatinska pivara
 

Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 24 upita.