Razne zanimljive teme > Psihologija i on-line savetovalište

Da li se moj muz drogira!!???

(1/5) > >>

zena:
Veoma malo znam o drogama, iako imam 45 god, cerku od 21 i sina od 18. Bogu hvala, dobra su deca. Ali moj muz koji ima 50 god poceo je da se ponasa veoma cudno poslednjih godinu dana, sto primecuju i prijatelji (egzaltirana stanja srece, zaboravljanje dogadjaja koji su se desili nedavno, promene raspolozenja, nemogucnost dijaloga, promena rezima ishrane i spavanja, promene u navikama oblacenja, bezobzirnost, pojacan egoizam i sebicnost, usredsredjenost samo na sebe i svoje potrebe, iznenadna povecana kolicina novca u kucnom budzetu za koji mi ne otkriva poreklo, ...). Prijateljica doktor psihologije mi je potvdila da je moguce da to traje vec duze vreme, jer cinjenica da ne moze da se seti sta je neprilicno uradio pre 2 dana govori o odredjenim pstecenjima u mozgu koja se prouzrokuju uzimanjem nekih droga. Da li neko moze da me posavetuje postoji li nacin da proverim da li se zaista drogira, a da to on ne sazna, jer postaje agreivan i sigurno ne bi voljno pristao na testiranje? Ionako smo pred razvodom :(. I sta ako je to istina-sta raditi onda? Hvala vam.

Fanta:
Ako je istina da se drogira onda svako svojim putem. Tu je svaka borba osuđena na propast.
A i ako se bavi nekim nelegalnim poslovima - ti idi... svojim putem...

zena:
Vec sam ga jednom izvukla iz alkohola. Ne znam da li imam snage za jos jednu borbu. I ovako-i onako, skoro smo se dogovorili oko razilazenja, ali, on je otac moje dece. Ne bih volela da je to zaista tacno, tek treba da ih iskolujemo, oboje su studenti. I ako se razidjemo, volela bih da ostane "normalan".

zena:
Prvi put sam uopste na nekom forumu. Malo sam pogledala teme i nacin na koji se one komentarisu. Ima, zaista, zanimljivih i tema i komentara.Volela bih da mogu da se pridruzim saljivim komentarima, ali, za sada, moja tema je zaista ...

Pokusavam da se izvucem iz skoro propalog braka, sa sto manje stete po sve nas. Ne zelim svom suprugu nista lose, naprotiv, samo zelim svoj mir, posle 22 godine braka i zato pazljivo planiram da se razvedem na nacin koji ce zastiti i mene i decu. Medjutim, nisam racunala da cu uz sve ostale probleme, zbog kojih se u stvari i razilazimo, imati i ovaj - DROGU! Zato, posto nisam sigurna da li je zaista poceo nesto da koristi, znacila bi mi vasa misljenja i saznanja u vezi sa tim.

Kengurinjo:
Мислим да се Ваш супруг коцка... Из личног искуства знам да су коцкари себични, егоистични, да имају пара (углавном су позајмљене), да не спавају (оптерећени су коцком - акцијом), мало једу... Можда грешим...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju