DOBRO NAM DOŠLI > Predlozi i ideje za sajt - Pitanja i Sugestije

Ako nemate nista pametno da napisete

(1/1)

imdprime:
Citajuci sve ovo na forumu,nisam mogao a da ne odreagujem i napisem svoje misljenje,i ako nisam zbog toga ovde.


Teme zaista nisu lose i lepo su odabrane i postavljene,ali su komentari i odgovori na njih,jednom recju uzasni i za svaku osudu.Da se neko ne nadje uvredjenim ,jer predpostavljam da nisu svi takvi,ali to govori o strukturi i http://www.isabel-marant-pas-cher.com  samoj kulturi i mentalnom sklopu ljudi koji su registrovani na forumu ove agencije.Ne kazem da na drugim forumima nije slicna situacija,sto isto govori u prilog ovome sto sam napisao,ali nadam se da vlasniku ove agencije i ljudima koji rade i saradjuju sa njim,nikako nije i ne treba da bude merilo kako je na drugim forumima,vec kako ce biti na ovom.

 I kao sto neko rece ovde,da sad ne listam po glupostima koje sam sve procitao,a sadrzani su u komentarima i odgovorima:"Ako nemate nista pametno  da napisete i prokomentarisete,bolje je da cutite i ne dajete nikakav komentar"!

Amigo:
Rece neko ko se registrovao da izreklamira ultra-jeftinu obucu koju setaju anoreksicne zene(sudeci po slikama na sajtu, nisu ni udobne, jednu zulja prst) i da ispljuje po svima nama kolektivno onako kriticki... O zemljo ironijo sto radjas slonovi... Pozdrav i tebi i dobro nam dosao ;)

MASIRAM GASTARBAJTERKE:
I šta je pesnik hteo da kaže?

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju