Razne zanimljive teme > Zanimljivosti iz sveta

Autsajder osvojio svetski turnir u pokeru

(1/1)

donwlayco:


Profesionalni pokeraš iz Las Vegasa Rajan Rajs (23), osvojio je prvo mesto na završnom svetskom turniru u Las Vegasu, u partiji koja je trajala tri i po sata i kući otišao sa 8,4 miliona dolara.

Partija se igrala u sali hotela „Rio”, a konferansije je Rajsa najavio kao „Zver”, a drugog finalistu Džeka Farbera kao „Pandu”. Rajs je naterao Farbera da priloži sve čipove sa asom i kraljem u rukama.

Rajs je, iako najmlađi među finalistima, u ponedeljak uveče eliminisao četiri takmičara svojim lukavim i smirenim stilom. On tvrdi da su ga ovaj put „karte baš poslužile”.

„Prija mi da igram ovakvim stilom. Mislim da su me svi potcenili. Moje šanse su prema prognozama bile devet prema jedan, iako sam bio četvrti u čipovima”, izjavio je Rajs nakon pobede.

Farber je, sa druge strane, bio veliki favorit i nastupio je mnogo agresivnije Ovog promotera VIP klubova, istetoviranih podlaktica i teške građe, kome je poker hobi, zovu novim Krisom Brajanom Manimejkerom, po amateru koji je osvojio najveći pokerski turnir 2004. godine, posle čega je ova igra postala mejnstrim i počela da okuplja sve veći broj profesionalnih igrača.

http://www.youtube.com/watch?v=N9fo75KlP3w

autentik:
Extra....

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju