Razne zanimljive teme > Linkovi

Agencija za selidbe

(1/2) > >>

preduzetnica:
Pozdrav, želim da Vam predstavim agenciju za selidbe i transport robe "Selidbe Stošić Beograd" Odlična agencija sa sledećim uslugama:

* selidbe
* kombi prevoz
* kamionski prevoz
* kutije za selidbe
Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost ovu agenciju izdvaja od drugih. Jako su zastupljeni na internetu pa bi bila šteta da ne budu i ovde. :aq26:

MikicaP:
Agencija za selidbe u Beogradu i SD selidbe - preporučujem ove agencije za selidbe u Beogradu

mrmot:
osnovni saveti pri  selidama:

Pre dolaska kamiona ili kombija treba se raspitati o mogučćnosti parkiranja istog i udaljenosti od ulaza.
Ukoliko će vaša selidba ometati komšije, bilo bi i ljudski i komšijski da im najavite selidbu i da se unapred izvinite zbog ometanja njhiovhi svakodnevnih aktivnosti.
Olakšajte i sebi i agenciji, uklonite i oslobodite se svega onog što vam zaista neće trebati na novoj adresi.
Pakovanje i priprema je jedan od veoma važnih poslova, i ako se niste dogovorili za selidbu ključ u ruke morate blagovremeno i pravilno upakovati stvari za prevoz i preseljenje. Imajte na umu da to što zapakujete treba i da na novoj adresi raspakujete.
Predupredite probleme, proverite gabarite lifta, gabaritnog nameštaja, kako bi se znalo šta treba demontirati, odnsono predvideli postupci za prenos do vozila.
Ne zaboravite da proverite administrativne obaveze, tj. preostala dugovanja na staroj adresi da vas kasnije ne bi neke kamate sustigle kada se najmanje tome nadate.
Ipak, jedan od najboljih saveta je da se sve nedoumice oko selidbe, obratite agenciji za selidbe Milošević, gde ćete na najbrži naćin doći do pravih i upotrebljivih informacija.

beograd prevoz:
Za ljude kojima je potrebna agencija koja stvarno stoji iza svojih reči i poštuje sve rokove i dogovore dovoljno je reći NOLE PREVOZ,sa njima selidbe Beograd protiču u najboljem redu i po planu.

djordje5:
Što se tiče selidbi u Beogradu ova ekipa je tip top. Selidba je inače stresna tačka u životu, medjutim sa ovom ekipom to nije tako.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju