Razne zanimljive teme > Linkovi

Servis i ugradnja klima uredjaja

(1/1)

optiwebstudio:
Frigo best d.o.o je osnovan 1997 god i pruža usluge prodaje , ugradnje i servisiranja klima uređaja. Vršimo takođe i servisiranje svih vrsta rashladnih uređaja: frižidera, komora, RO ormana, rashladnih vitrina, ledomata. Prodajemo i ugrađujemo kanalsko-ventilacione cevi za dovod i odvod vazduha, vršimo instaliranje kompletne automatike sa svim zaštitama (elektro, termo i vakum).Nudimo mogućnost ugradnje i klima komora (hlađenje-grejanje).
Nemojte dočekati vrućine bez klima uredjaja, pogledajte našu ponudu klima na našem sajtu: http://www.servisklimauredjaja.com/

Petar Petrović:
Meni su ovi ugradili klimu, cene su standardne, servis i ugradnja klima u Beogradu. Za svako godisnje servisiranje imam popust

OOOO1:
I domaćica može da nauči da skine filtere od klime i da ih opere. Medjutim to je samo jedan prljavština koje opstaju i škode zdravlju čoveka. Dakle, potrebno je dubinsko pranje klima uredjaja.

Moja preporuka ja da obavezno jednom u nekoliko godina, u zavisnosti od stepena koriscenja klima uredjaja, uradite i dubinsko pranje klima uredjaja.

Status Frigo:
Status frigo, vodeća je u prodaji rezervnih delova za rashladne i klima uredjaje, na teritoriji južne Srbije . Pažljivo osluškujući Vaše potrebe, dugi niz godina, napravili smo odabir najkvalitetnijih komponenti za Vaše rashladne uredjaje. Rezervni delovi poznatih svetskih proizvodjača na raspolaganju su vam sedam dana u nedelji, tokom čitave godine. U našoj ponudi je, takodje, široka paleta repromaterijala i kompletnog alata za popravku i montažu svih tipova rashladnih uredjaja. Za Vaše lične potrebe, za potrebe Vašeg marketa ili firme vršimo uslugu servisiranja rashladnih uređaja, kao i projektovanje i izradu rashladnih komora svih namena. Mogućnost da odaberete visokokvalitetnu opremu za Vaš objekat uz konsultaciju sa našim stručnim i ljubaznim osobljem, biće vam pravo zadovoljstvo. Verujemo da su mnogi od Vas uspeli da se uvere u poslovnost i kvalitet usluga koje pružamo. U vremenu ispred nas, nastojaćemo da zadovoljimo sve zahteve kupaca koji žele kvalitetnu i pre svega pouzdanu rashladnu opremu. Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo vam da napravite pravi izbor.

www.status-frigo.com
prodaja@status-frigo.com

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju