Razne zanimljive teme > Linkovi

Sinemanija

(1/1)

Baduku:
Definitivno na internetu ima vrlo korisnih stvari, za one koje zanima tematika filmova. Naravno, tu ne mislim konkretno samo na filmove, već na sve one tekstove koji se odnose na svet filma, priče o glumcima i svemu što je vezano za  Sedmu umetnost. Jedan od boljih sajtova koji obrađuje ne samo domaće, već i strane, ali i dokumentarne, pa čak i istorijske filmove je http://sinemanija.com/

Posebno je dobro odrađen dizajn i preglednost sajta, što se vidi čim kliknete na link i uđete na početnu stranu. Kategorije su vrlo lepo osmišljene, ništa nije pretrpano, a tekstovi su posebna priča. Pored niza vrlo korisnih informacija o radnji filma, glumcima, režiseru, producentima i svim, da tako kažem tehničkim detaljima, posebna pažnja se obraća kako na kvalitet samih tekstova i njihovu dužinu, tako i na informacije koje baš i ne možete svugde da nađete.

Tako ćete, recimo pročitati koji su sve propusti napravljeni u određenim filmovima, ali i koje su se zanimljivosti dogodile tokom snimanja ili prikazivanja filmova, ko se u koga od glumaca, možda zaljubio tokom snimanja i slične sitnice. Ono što naročito privlači pažnju na ovom sajtu jeste kategorija koja je posvećena biografijama glumaca, kako domaćih, tako i stranih, u kojoj možete pročitati sve o životu mnogih poznatih i manje poznatih ljudi iz sveta filma.

U svakom slučaju, u pitanju je jedan vrlo dobro urađen sajt za ljubitelje Sedme umetnosti, koji sadrži niz vrlo korisnih i preciznih informacija.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju