Razne zanimljive teme > Mobilna i Fixna telefonija

Kako vratiti izbrisane kontakte androida?

(1/1)

kobv:
Kao što znate, popis kontakata je vrlo važno za sve korisnike mobilnih telefona. Tu su vjerojatno sve vrste informacija ključnih klijenata i rodbine, a možete dobiti u kontaktu s bilo ljudi u svoj popis kontakata kada je to potrebno. Međutim, tu si vrste situacija bi izgubili svoje kontakte. Ali, vi ste u mogućnosti da se oporavim izbrisane kontakte android ako imate profesionalni i moćan softver za oporavak koji će vam pomoći. Pokušajte Coolmuster Android Data Recovery, to je jednostavan za korištenje.

I morate iskorijeniti android telefon na prvi pogled, ili aplikacija ne može otkriti vaš telefon uspješno. I prestani spremanja nove podatke na vaš telefon ili izbrisanih podataka će biti pokriveni.

Korak 1: Spojite android telefon na računalo i počnite problem
Isprva, povezati svoj telefon s računalom putem USB kabela, a zatim pokrenite aplikaciju na računalu. Provjerite je li vaš telefon je povezan s računalom ispravno, ili je ovo podaci ponovno dobivanje problem nije mogao otkriti uspješno.

Korak 2: Omogućiti USB ispravljanje pogrešaka
Morate omogućiti USB ispravljanje pogrešaka na uređaju, zatim podaci na vašem Android telefonu će se sinkronizirati s računalom. A problem će skenirati vaš uređaj directly.And samo je potrebno omogućiti USB ispravljanje pogrešaka jednom.

Korak 3: Pregled i dohvaćanje poruka
To je sve!

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju