Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Bivse popadije

Započeo Kraljica, 25-05-2007, 03:35:48

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kraljica

Da li ste znali da se popovi razvode i da im zene rade u beckim barovima i kafanama.Da li ste znali da jedna popadija odana srpkinja ugrozava muslimanske brakove i otima muslimanske muzeve! :aq12: :aq21:Da li ste znali da rodjena djeca gladuju i robuju majci koja nema morala i dovodi svoje musterije u stan pravi im jesti dok deca gladuju u sobi ?Da li ste znali da bivse popove zene spavaju sa rodjenim tecama?Takva jedna sramoti nas kraj,svoga bivseg muza popa i kvai buducnost svoje dece!Kakav je vas komentar dragi moji?

autentik

zapanjen sam,  prosto ne mogu da verujem da se sve to desava

groucho

Otima muslimanske muzeve!?Kakve sad pa to veze ima.Muz je muz!Mislim,muslimanski,katolicki,protestantski,pravoslavni....Kakva je razlika.
A drugo,sumnjam da bivse popadije imaju bas pik na muslimanske muzeve?!Mozda je taj muslimanski muz bas neki dobar frajer,a?Mislim...ono...misici,lepota,pamet...sta ja znam sta sve zene privlaci...
Nisi razmisljala na tu stranu?

groucho

A da.Jos nesto.Naime TECA(ako se u poruci radi o muskarcu koji je muz tetke :aq24:)NIJE ROD!

autentik

pa i ja mislim da je  ovo  preterano  receno

groucho

Pa aman!
Ovom "KRALJICINOM" postu sam se smejao kad se god logujem na forum.Uvek se setim ove provale!!

autentik

pa da i ja na taj posti mislim

ne znam samo gde je cula sve to

groucho

Pa odusevila me je,kazem ti!

autentik

Dada

Citat: Kraljica  25-05-2007, 03:35:48
Da li ste znali da se popovi razvode i da im zene rade u beckim barovima i kafanama.Da li ste znali da jedna popadija odana srpkinja ugrozava muslimanske brakove i otima muslimanske muzeve! :aq12: :aq21:Da li ste znali da rodjena djeca gladuju i robuju majci koja nema morala i dovodi svoje musterije u stan pravi im jesti dok deca gladuju u sobi ?Da li ste znali da bivse popove zene spavaju sa rodjenim tecama?Takva jedna sramoti nas kraj,svoga bivseg muza popa i kvai buducnost svoje dece!Kakav je vas komentar dragi moji?

Je l' i tvog muza nagazila kad si tako besna?

groucho

Opasne popadije,a?
Mislim,ako je doticna bivsa popadija bila zena nekog Pahomija,onda mogu i da razumem zenu(xa-xa-xa-xa-xa).