Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Stan u BG na Vodi

Započeo Egzi, 10-06-2017, 20:32:19

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Egzi

U prepisci sa komercijalnom sluzbom Beograda na Vodi, dobio sam odgovor koji doslovno prenosim ... mozda ce nekoga zainteresirati.
Obratiti paznju, rezervacija stana na nevidjeno 1000 €.

Dragi gospodine ....
Šaljem Vam ponudu za stanove oko 100 kvadrata u BWR I BWV. Molim Vas da uzmete u obzir da su ovo poslednje presotale jedinice na ovim pozicijama I da ukoliko želite da rezervišete neki od stanova bi bilo dobro da se odlučite u što kraćem vremenskom roku.
BW Residences:   
Stan u kuli B-5-10- južna orijentacija, pogled ka reci I budućoj St. Regis kuli, cena stana je 272.800 eura
Stan u kuli B-5-9- južna I istočna orijentacija, poslednji stan sa velikom terasom, cena stana je 279.400 eura
Stan u kuli A-3-12- istočna orijentacija ka gradu, cena stana je 247.500 eura
*Parking mesto nije uračunato u cenu stana, cena parking mesta je 19.800 eura I obavezno je uz svaku kupljenu jedinicu, duplo parking mesto 31.800 eura
(*Napomena: cene su date sa obračunatim pdv-om, iznos pdv-a je 10% za stan I 20% za parking mesto)

BW Vista, samo stanovi sa 2 spavaće sobe su do 5. Sprata raspoloživi:
Stan 511-dvostrano orijentisan, južna I zapadna orijentacija, cena stana je 181.500 eura
Stan 307- zapadna orijentacija ka reci, cena stana je 187.000 eura
*Parking mesto nije uračunato u cenu stana, cena parking mesta je 18.000 eura I obavezno je uz svaku kupljenu jedinicu, duplo parking mesto 28.800 eura
(*Napomena: cene su date sa obračunatim pdv-om, iznos pdv-a je 10% za stan I 20% za parking mesto)

Rezervacija stana zahteva uplatu Rezervacione naknade koja iznosi 1.000 evra i 10 dana nakon toga se organizuje potpisivanje i overa Ugovora o kupoprodaji pred notarom.  Nakon overe Ugovora rok za uplatu kapare od 10%  je 5 dana.
Predlažem da se čujemo u dogovoreno vreme, za sve detaljnije informacije.
Stojim Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Ana

autentik

pa nema ništa nelogično, osim što me iznenadilo da su ovoliko jeftini stanovi i to od 100m2

toliko isto kostaju stanovi recimo na vozdovcu od 100m2 - tako da ovo nema logike, stim sto je jos siva faza izgradnje pa mozda zbog toga ima, u svakom slučaju kad bude gotova cela zgrada biće bar duplo skuplje nego sad

po meni ovo se isplati itekako, ako imaš te pare normalno

Egzi

Ovo je autentican tekst, ako mi posaljes mail-adresu dobit ces originalan meil. Osim ovog imam sve tlocrte stanova kao i ostalu pdf-dokumenzaciju.

Egzi

Nacin  i rokovi placanja su za godinu dana produzeni ...

Прилог 2 / Exhibit 2
                                   Динамика плаћања Купопродајне цене

Датуми доспећа рата*                Кључна фаза изградње                                  Купац плаћа

5 дана од овере уговора о купопродаји непокретности   -    Капара    -  10%
15-Мар-2016   Шипови завршени - II рата   10%
15-Јул-2016   Радови до коте нула (0-0) куле у којој се Стан налази завршени - III рата   15%
15-Нов-2016   Завршена конструкција куле у којој се Стан налази до 10 спрата - IV рата   15%
15-Апр-2017   Завршена конструкција куле у којој се Стан налази - V рата   15%
15-Дец-2017   Завршена фасада куле у којој се Стан налази - VI рата   15%
15-Мар-2018   Технички преглед куле у којој се Стан налази завршен - VII рата   20%

Прилог 2 / Exhibit 2
                                        Динамика плаћања Купопродајне цене

Датуми доспећа рата*                        Кључна фаза изградње                           Купац плаћа

5 дана од овере уговора о купопродаји непокретности    - Капара -    10%

15 Мај 2017   Шипови завршени - II рата    10%
15 Август 2017   Радови до коте нула (0-0) куле у којој се Стан налази завршени - III рата    15%
15 Јануар 2018   Завршена армирано-бетонска конструкција куле у којој се Стан налази до 10 спрата - IV рата    15%
15 Јун 2018   Завршена армирано-бетонска конструкција куле у којој се Стан налази - V рата    15%
15 Октобар 2018   Завршено застакљивање фасаде куле у којој се Стан налази - VI рата    15%
15 Април 2019   Технички преглед куле у којој се Стан налази завршен - VII рата    20%

OgnjenOne

Nisu ovo ni male cene stanova uopšte, za 300.000eur kupite stan u Beču koji rentirate bar za 1700-1800eur mesecno, što čisto sumnjam da će neko normalan platiti kod nas, kad ima za puno manje love da se iznajme odlični stanovi. A da ne spominjemo gde je platežna moć Bečlija a gde Beograđana

bubice Beograd

Book Lover

Citat: autentik  11-06-2017, 13:27:21
pa nema ništa nelogično, osim što me iznenadilo da su ovoliko jeftini stanovi i to od 100m2

toliko isto kostaju stanovi recimo na vozdovcu od 100m2 - tako da ovo nema logike, stim sto je jos siva faza izgradnje pa mozda zbog toga ima, u svakom slučaju kad bude gotova cela zgrada biće bar duplo skuplje nego sad

po meni ovo se isplati itekako, ako imaš te pare normalno

Mnogi ljudi ulazu u te stanove i izdaju ih ako luksuzne apartmene po cenama od preko 100 e na dan. Na ovom saj tu sam naisao na Vec neke apartmane koje se izdaju u tom delu grada. Sajt je: https://www.apartmani-u-beogradu.com/beograd-na-vodi-stan-na-dan

scepa

PRESKUPOOOOO... BAS PRESKUPO ZA NAS STANDARD.

scepa

scepa

Cula sam da je kvadrat 2500 e

vidvor

U ovoj situaciji besmisleno je ulupati tolike pare za stan u centru. Pre bih kupio plac i sagradio kuću po sopstvenoj želji i ukusu.

Mica8888

Citat: vidvor  07-11-2020, 11:23:07
U ovoj situaciji besmisleno je ulupati tolike pare za stan u centru. Pre bih kupio plac i sagradio kuću po sopstvenoj želji i ukusu.

Meni je generalno i zelja da mogu da zivim negde gde nije stalna buka. Cuo sam da se ljudi u tom delu stalno zale na zvuk pumpi koje rade kako bi vukle vodu

scepa

stvarno je prelep beograd na vodi kao i spomenik,beograd lici na pravu metropolu...

advokatbeograd

Jeste da su malo jače cene stanova u Beogradu na vodi ali meni to deluje kao dobra investicija. Novogradnja i to pored reke, za mene je to dobitna kombinacija kod kupovine nekretnine, a koja koja će vremenom samo još da dobija na ceni. Naročito jer u centralnim delovima Beograda postoji ograničen broj lokacija za novogradnju.