Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novosadska agencija Solis nekretnine: Sloboda je tajna našeg uspeha

Započeo mrmot, 21-08-2024, 08:42:19

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrmot

Novosadska agencija Solis nekretnine već tri decenije je lider na tržištu nekretnina, a kako joj to polazi za rukom saznali smo od izvršnog direktora Dragana Rabatića.

Intevju sa izvršnim direktorom

Agencija Solis postoji duže od 30 godina i za sve to vreme agent je centralna figura u našoj profesiji. Kod nas nije lako raditi, ali je lepo. Često svojim kolegama u šali govorim: "Agent nije lako biti, jer da je agent biti lako – agent bi bio svako". Volim da uporedim naš tim sa kraljevskim klubom, Real Madridom. U Ligi šampiona ima mnogo izvanrednih timova, ali samo jedan je kraljevski. Naš tempo ne može da izdrži svako ko dođe sa položenom licencom za agenta, jer mi tražimo kompletnu ličnost koja je u stanju da posao posredovanja obavlja samostalno od početka do kraja, i u kontinuitetu, i za to je odlično plaćena. Na osnovu takve poslovne politike stvorili smo ubedljivo najbolje mesto za rad agenta. Mi odavno nismo samo agencija – mi smo brend. Naš sistem rada je kao vrhunsko umetničko delo: ne može da se kopira.