Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Od čega ste zavisni?

Započeo autentik, 11-03-2007, 20:49:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

razran

od zadovoljstva,na koji god nacin da je "stvoreno".jedno duuugo vreme "normalno"funkcionisanje zavisilo mi je od heroina,sada nalazim zadovoljstvo,ne manje,u drugim stvarima i idejama.vec 2500 godina ljudi govore da stvari koje mogu da nam pruze zadovoljstvo vole da nas vezu,valjda to dugujemo svojoj prirodnoj,zivotinjskoj osnovi

jagodinka_

marlboro, marlboro,marlboro....

zs

Loremo

Camel, Camel, Camel........ali necu jos dugo!  Uh, i kafa, ali nije da sam zavisna, svidja mi se kao napitak!

Mnogo bre to zs, ne valja za srce! Izbaci bar jedno.

ONA

Ivanka

ONA

zs

Citat: Loremo  23-08-2007, 23:02:37
   Camel, Camel, Camel........ali necu jos dugo!  Uh, i kafa, ali nije da sam zavisna, svidja mi se kao napitak!

sta da izbacim sex? :)

zs

ONA

zs

ma pre ce da bude da hodam kao egipcanin

ONA

Kao zivi Egipcanin ili kao mumija u filmovima?

Loremo

Citat: zs  24-08-2007, 11:11:30

Ne sex. Od svega sto si nabrojao on je najmanje stetan. Cak je i zdrav!  :aq29:

Naravno, pod uslovom da nisi mislio ozbiljno, tj. da nisi promiskuitetan ili sta vec.

Za to je vec nadlezna psihijatrija! A tamo postavljaju ,znas vec koja pitanja :aq24:

zs

Citat: Loremo  24-08-2007, 16:42:39
Citat: zs  24-08-2007, 11:11:30

Ne sex. Od svega sto si nabrojao on je najmanje stetan. Cak je i zdrav!  :aq29:

Naravno, pod uslovom da nisi mislio ozbiljno, tj. da nisi promiskuitetan ili sta vec.

Za to je vec nadlezna psihijatrija! A tamo postavljaju ,znas vec koja pitanja :aq24:

nisam promiskuitetan ;) tesko mi je bilo cega da se odreknem :) mada razmisljam o duvanu, opet uz njega ide i kafa, radije bih onda pio caj

ookkii

ribica

Ovako,zavisana sam od prve jutarnje kafe i cigarete,mislim da sam bas od te prve kafe zavisna,a cigarete bih ostavila,ali one mene nece.

Dragan

Fanta

Black