Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Lenjost, Da li postoji?

Započeo autentik, 11-03-2007, 20:52:41

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dak

Prolazne faze su normalne.Zasiti se covek svega i treba mu da bude malo i lenj.Ali ovi sto nisu naviknuti da rade...aaaaa....Govnjaiva macuga za njih!!!

bjankica

Hm...a sta je sa osobama koje sve svoje obaveze zavrsavaju vrlo odgovorno i na vreme, bez izuzetka, ali u slobodno vreme sebe najradije caste lezanjem na trosedu ispred tv-a ili kompa?Kojima nijedan posao nije tezak, ali po zavrsetku najradije biraju da budu u lezecem polozaju, jer prosto osecaju da im je to najprirodniji polozaj za telo?Koji bi najradije da sve rade iz kreveta, jedu, telefoniraju, druze se (ne ustaju kad im dodju prijatelji u posetu), i tako su ustanju da zive danima, ukoliko nemaju posla? Lenjost? Psihastenija? Hedonizam? Nizak pritisak ?...?

Luna

Mrzim hronicno lenje ljude...ne, za lenjost nema izgovora ni u nedostatku motivacije,ni u psihickim krizama.....!
Mada,uzivam kad najzad i ja sebi mogu da priustim ponekad malo lenjstvovanja..
Naravno,zasluzenog,kad sam zavrsila sve isplanirano.

autentik

U koju god krajnost da ideš ne valja

ja sam hronično radan čovek.. 2 sata ne mogu da sedim i ništa da ne radim - odmah kriziram

jbg...

tatoo

NameNo

Lenjost postoji.

Svakodnevno srećem ljude koji umesto da prionu na posao ili se potrude da ga nađu, lamentaju nad svojom sudbinom
i očekuju da im nešto padne sa neba.

pcelica.m

jocki

scepa

potoji i po meni to je najgora ljudska osobina :xq010: