Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta vas najviše nervira kod ljudi?

Započeo autentik, 11-03-2007, 21:02:38

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

kakvo vas ponašanje ljudi dovodi do ludila, šta je to što ne podnosite? Kako reagujete na takve provokacije?

Mene najviše nerviraju nesposobni vozači

MarimJa

(Izmedju ostalog.)Namesten osmeh. Vise volim sasvim ozbiljno lice, nego usiljenu, neiskrenu grimasu koju neki nazivaju osmehom.

autentik

hahaha

posteno

mislis   vestacki osmeh  -  smeje se na silu   -   uuuu    i ja ih mrzim mnogo

Mira

Manjak domaceg vaspitanja cega je nazalost sve vise. A o bontonu i da ne govorimo

autentik

Citat: autentik  27-05-2007, 18:41:41
hahaha

posteno

mislis   vestacki osmeh  -  smeje se na silu   -   uuuu    i ja ih mrzim mnogo

Naravno ne volim ni one koji se ne smeju uopšte

zs

Citat: autentik  19-07-2007, 22:22:21
Citat: autentik  27-05-2007, 18:41:41
hahaha

posteno

mislis   vestacki osmeh  -  smeje se na silu   -   uuuu    i ja ih mrzim mnogo

Naravno ne volim ni one koji se ne smeju uopšte

ma najgori su oni koji poruzne kada se nasmeju. cuvajte se takvih

Loremo

Mene mogu da iznerviraju bezobrazni i agresivni vozaci. :aq20: Nerviram se i kad vidim nekulturne ljude koji pljuju na ulici, pa vrsenje nuzde po coskovima i prolazima, bacanje djubreta gde stignu...To nikako ne razumem :aq25:

STRIPOTEKA

PA KOD LJUDI ME NERVIRAJU LJUDI,ONI JEFTINI,VOLIM CESTITE

autentik

Mene isto tako nerviraju  skotovi koji samo razmišljaju za svoju kožu i nemaju osećaja za druge

to prezirem

a ne mrzim uopšte ljude koje ne cenim  -  to je nešto sasvim drugo  -  njih ni ne primećujem

ninoslav

Ivanka

Ivanka

nickollica

nerviraju me ljudi koje mozes da kupis......

Ivanka

nickollica

Ivanka

nickollica

Ivanka

nickollica

Ivanka

Ako niko drugi kupili su te roditelji, u stilu, ako popraviš matematiku kupiću ti...