Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta vas najviše nervira kod ljudi?

Započeo autentik, 11-03-2007, 21:02:38

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

...trenutno svi koji se motaju po kuci oko mene (2komada) i svako nesto hoce.....uz to i Lapotop zeza..... :aq16:

MIK

Kengurinjo

Нервирају ме ортаци који потроше целу плату на кладионици, а после немају да плате рачуне... Нервирају ме људи који се масовно коцкају, а деца им немају шта јести... Мислим, разумем ја све то, али све у нормалним границама.... И да одигра неки тикет, и да баци неку пару на лото.... Али! Ништа претерано.

Fanta

eee kengurinjo da to nije bolest... kao droga, alkohol... jadne te porodice!

Kengurinjo

Знам да је болест и сам сам као седњошколац био навучен на покер апарате, рулет.... Али! Ишао сам на разговор код школског психолога, и ево... Хвала Богу, нисам ушао у кладионицу од фебрара 2005.

SunđerBoba

Kengurinjo

Коцка није мерак... То је болест...

Luna

Pocinje kao merak,a traje i zavrsava se kao teska bolest koja ne unistava samo zavisnika,vec i njegovu familiju.

bebironac

auuuu pa vas svasta nervira,vi ste neki nervozni ljudi hahahhaha

zdravlje

mozda bi bilo bolje otvoriti temu:

Sta vas najvise nervira kod vas?

lako je kuditi druge...

zdravlje

Citat: bevana  06-01-2010, 10:45:47
nervira me kad mi brljavi net...to je valjda kod mene  :aq24:

ubaci u novu temu
:aq21:

Luna

...lenjost,neodgovornost,gramzivost,lazi....

jagodica bobica

Nerviraju me ljudi koji prodaju drogu i truju nasu decu, nerviraju me dupeuvlakaci, nerviraju me ljudi koji se mnogo prave pametni i oni sto misle da znaju nesto , nervira me narod kako vozi, biciklisti me izludjuju!

NameNo

To sto zaboravljaju ko su, sta su, odakle su, sta je ili ko ih je doveo do stupnja na kome su sada.
Ta vrsta amnezije, namerno stecene me bas nervira kod ljudi.
Kukavicluk, takodje.

principessa

što ne biraju reči,i kad nemaju argumenata počnu da govore koje kakve stvari u toku raspravke. . .
kada ne umeju da priznaju grešku. . .
kada tuđ osmeh po svaku cenu žele da skinu. . .
kad ne umeju da ukoče i slušaju malo što sami izgovaraju,nego ne razmišljajući o posledicama,govore toliko "pametno" neke stvari,koje su suštinska glupost
a i sa ovim se u potpunosti slažem
Citat: opsena  17-01-2010, 19:07:48
To sto zaboravljaju ko su, sta su, odakle su, sta je ili ko ih je doveo do stupnja na kome su sada.
Ta vrsta amnezije, namerno stecene me bas nervira kod ljudi.

ilija7777

mene nervirajudebili koji skice kao svinje uz cecine hitove do 4 ujutru...i picke koje nemaju muda da mi u lice kazu ono sta stvarno misle o meni.

SunđerBoba

To što su u dobrom procentu retardi i budale  :xq010:

ilija7777

Eto, jos jedna demonstracija "kompleksa napoleona" kod aktivnih propadnika druge srbije.

krimortus

Citat: ilija7777  06-05-2010, 15:01:40
skice kao svinje uz cecine hitove do 4 ujutru

phaaa haaa haaa... o boze

SunđerBoba

To što ih godinu dana i četiri i po meseca ništa nije nerviralo  :xq010:
Pa kakvi ste to ljudi?