Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Da li je vaša duša u skladu sa godinama, ?

Započeo autentik, 11-03-2007, 21:06:19

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Godine idu, i mi sa njima. Za nekoliko godina možda se nećemo ni prepoznati u ogledalu, ali naša duša je ono što ostaje, ono što nikada neće ostariti.

Da li se osećate u skladu sa svojim godinama ili su godine samo broj u vašoj ličnoj karti koji vam bukvalno ništa ne znači?

anny

Duša jeste,ali razum nije...Vrlo teška kombinacija,ali kod mene spojiva.

Dak

Ivanka

Obično sam stara 15god, a onda se pogledam u ogledalo. Mora da menjam ogledalo, laže.

Dak

A meni prozubori po neka seda.Moram da se shisham na krace...

Louis

Citat: Ivanka  19-03-2008, 17:41:47
Obično sam stara 15god, a onda se pogledam u ogledalo. Mora da menjam ogledalo, laže.
Laže i te kako!
I ne samo Tvoje! Mom ogledalu nikako nije za verovati!

celestina

Najvazniji je sklad sa univerzumom...godine?uopste ne obracam paznju na njih,toliko nevazno i nebitno...
bitno mi je da sam u skladu sa samom sobom,da imam osecaj da sam bitan deo jedne celine... wq166

NameNo

......jeste,zahvaljujuci razumu........

"Sve sto vidim je sad.Juce se nece zavrsiti pre sutra.A sutra je pocelo pre deset hiljada godina."

government

Citat: opsena  27-06-2009, 13:49:36
sutra je pocelo pre deset hiljada godina."

Ovo mi se baš dopada.

NameNo

government

tja !    :aq21:   otkad to nisam čuo, tako su pričali Paja patak i  Cakani Caja  u stripovima kad sam ja bio mali     :aq28:

NameNo

:aq21: :aq21:

:aq28:

NameNo

Dusa moze cesto da odrzi telo,ali telo dusu nikad,ona posrce i gubi se sama.
                                                                                             M.Selimovic

Direktor

Uopste nemam osecaj da imam 40...U stvari kako kada, kad deci kazem da nesto urade uglavnom im kazem to recima "poslusajte oca svoga umornog i starog..." ali zato kad gledam izbor za miss ili neke zgodne tete u minicu nemam osecaj da sam star.

Luna

tatoo

Ivanka

Citat: Direktor  27-09-2009, 10:20:04
Uopste nemam osecaj da imam 40...U stvari kako kada, kad deci kazem da nesto urade uglavnom im kazem to recima "poslusajte oca svoga umornog i starog..." ali zato kad gledam izbor za miss ili neke zgodne tete u minicu nemam osecaj da sam star.

E, dete, čak ni ja tako ne govorim. Obično kažem:" Sine, nemoj ništa da radiš što ja ne bih!"

Direktor

Ah pa nemojte odmah da pronalazite sebe, prvo, za vecinu zena ne mozete sa velikom sigurnoscu pogoditi koliko ima godina dok je kod muskaraca druga situacija. Vecina zena dobro izgleda sa vise od 50 dok je muskarca, u tim godinama teze pronaci, naravno da dobro izgleda. Vas dve se jadate kao da se necete podmladiti pored nas  ovde...