Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

TENIS

Započeo autentik, 19-01-2008, 10:49:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Egzi

Uf, Rafa vratio brejk, 4:4 ... nece valjda?!

Egzi

Nole gresi, vraca lopticu Rafi na njegov levi vorhend 4:5.
Rekleme ... sa 4:2 na 4:5 ... bojim se, Nole je umoran.

MIK

au! evo sad'cemo da placemo, izgleda

Egzi

Ufff, ipak 5:5 ... ajmo Nole, milioni su uz tebe.

MIK

Nema, Nadal masinA

Egzi

Nole servira za 6:6, u petom nema vise taj-brejka ...

Egzi

... zu Nul, 6:6... dalje do dva razlike.

MIK

uhhhh znoje se oni, a i ja boga mi, bas je opasna igra..

Egzi

Biju Srbi, al' bije i Rafa ... 6:7, svaki servis je odlucujuci. Ko ce zgrnuti milione u Parizu?!

MIK

Ovo je LUDILOOOOOOoooo

Egzi

Rafin medjunozni poen a onda  Nole salje neobranjivu dijagonalu, 7:7.

MIK

Ja ne znam dokle ce ovako... nema im kraja

Egzi

Egzi

Rafa zasluzeno dobio ... cestitke obojici majstora.
Komentator spominje pokojnu Noletovu trenericu Jelenu. Respekt.

MIK

Ma Nole ga pustio, pihhhh videlo se samo tako, al'ajd'
E pa, lep mec. Ali mi mnooooooooogo krivo sto se tako zavrsilo...

autentik

Uh bio opasan mec... stvarno steta sto ga nije dobio....

autentik

Jbg Izgubi Nole... ali bice jos meceva....

donwlayco

Novak Đoković bio je domaćin gala večeri u Londonu, zajedno sa svojom devojkom Jelenom Ristić.  ,,Dejli mejl" piše da je srpski teniser ,,zaboravio na porez od Mareja u finalu Vimbldona priredivši spektakularno veče za VIP zvanice".  Na žurci su bili Džerard Batler, ser Ričard Brenson, Naomi Kembel, Kejt Hadson, Metju Belami, Goldi Hon, Marion Bartoli, Sara Ferguson, princeza Judžini i mnogi drugi.

Britanska štampa pohvalila je eleganciju reketa broj jedan i njegove devojke. ,,Novak Đoković blistao je u elegantnom odelu, zajedno sa svojom devojkom, prelepim modelom za kupaće kostime. Jelena je odabrala haljinu na mornarske pruge, svetlucave dijamantske minđuše, i bila oličenje neobaveznog šika", piše ,,Dejli mejl".  Veče je upriličeno u čast ,,Fondacije Novak Đoković", koja pomaže neprivilegovanoj deci u Srbiji.

https://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2358559/Novak-Djokovic-Boris-Becker-AVB-centre-stage-charity-gala-dinner.html

Star studded charity auction for Novak Djokovic Foundation

https://www.youtube.com/watch?v=NQlbII3ACJw

donwlayco

Izmisljena prica, svi likovi pomenuti u prici nemaju nikakve dodire sa stvarnim desavanjem na ovogodisnjem Vimbldonu...

..Subota jutro 06 jul negde oko 9 sati, Smiljka sekretarica predsednika Srbislavije doziva Mikolica, gosn predsednice hitno na telefonu vas trazi premijer Anglije gosn Bameroon, sta li ovaj sad pa oce misli se premijer Mikolic...

Hello mate how are you - gosn Bameroon

O de si bre - gosn Mikolic

Would you like to come to drink tea together and watch tennis tomorrow -  gosn Bameroon

Gde bre, pa ja pijem samo sljivku zato sam ovako potecen a i antisportista sam - gosn Mikolic

Just come and see you tomorrow - gosn Bameroon

Ajd u zdravlje - gosn Mikolic

...Nedelja podne 07 jul Anglija finale Vimbldona igraju Bole i Morej

gosn Bameroon i gosn Mikolic srkaju English Tea, pricu zapocinje gosn Bameroon...

Znas ovaj mec je za nas vrlo znacajan, ja znam da je ovaj tvoj Bole fantastican al bi mogao samo ovaj put da mu kazes da pusti ovog naseg bilmeza Moreja...

gosn Mikolic - pa neznam...a sta ja imam od toga...

gosn Bameroon - pa dacu ti stolicu u Jevropskoj Zajebanciji... a sta velis...

gosn Mikolic - pa da vidim sa mog pulena...

...1 sat pred pocetak finala  gosn Mikolic ulazi u svlacionicu No#1 Boleta...

...Bole junacino moja, kako si danas...

No#1 Bole - uvek dobro gosn Mikolicu al cu danas da pocepam ovog Moreja...

gosn Mikolic - Cekaj cekaj..mi svi znamo da si ti favorit, i svi znamo da bi i zivot dao za Srbislaviju, al ako hoces da budes patriota jel bi mogao da pustis

ovog njihovog bilmeza Moreja da pobedi, eno ga ceo dan kuka kako nikad nije osvojio ovaj trofej, a i ovi njegovi mi obecali stolicu u Jevropskoj Zajebanciji..

No#1 Bole - pa kako cu gosn Mikolicu, sta ce reci narod...

gosn Mikolic - ma ko pita narod ovo radis u interesu Srbislavije, a dace ti i duplu kintu ako izgubis a ja cu dobiti stolicu u Jevropskoj Zajebanciji..

No#1 Bole - odlazi na teren razmisljajuci kako da izgubi ....

autentik

Ogromna šansa da se uđe u finale Dejvis KUPA...

mislim da ćemo uspeti u tome...