Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta radiš kada popizdiš!!!

Započeo gremlin, 02-02-2009, 22:29:56

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

posmatrac

Rizican lek, ali moze da pomogne:

NameNo

izbrojim do deset...i ubacim Pavarotijev disk.... :aq06:

inace...nije bas lako izbaciti me iz ravnoteze....ne "pucam" za svaku sitnicu.....aaaali kad puknem...

DEDA-EU

Ја кад попиздим одамах се дам на терапију разпиздивања.Чим се разпиздим онда је све ОК.

Svilena

Citat: opsena  27-05-2009, 10:50:17

inace...nije bas lako izbaciti me iz ravnoteze....ne "pucam" za svaku sitnicu.....aaaali kad puknem...

... ONDA SAM PUKLA!!! :xq046:

SunđerBoba

U poslednje vreme, kad popizdim ja lepo sve to prospem napolje! Kažem sve što mi leži na srcu u tom trenutku, zaboravim na sve obzire i pređem sve granice. Znači, poludim skroz.  wq45
Ili to ili tako iskuliram situaciju, da se posle divim sebi nekoliko dana kako sam bila smirena prema nekome kome sam imala želju da otkinem glavu.  :xq068:
Jbg! :xq046:

NameNo

Citat: Svilena  27-05-2009, 15:53:54
Citat: opsena  27-05-2009, 10:50:17

... ONDA SAM PUKLA!!! :xq046:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu       :xq046: :xq046: :xq046:

principessa

Kad popizdim ja pustim It's my life-Bon Jovi,odvalim volume do pucanja bubnih opni,,izdernjam se,izvrišim uz pesmu,a onda sednem zapalim cigaru i posmatram koliko sam iznervirala one oko mene koji su mene prethodno iznervirali:):):):):):):):):):):)

Lestat

Pevam RocknRoll ko sto rece B.Savic

jelenkos

PUKNEM BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM :xq046: :xq046: :xq046: :xq046: :xq046: i bude mi boljeeeeeeee :xq056:

autentik

izađem u grad i čekam da mi neko kaže A - i onda mu glavu izlomim

što da nervozu trošim na sebe kad mogu na nekog drugog to da iskalim...

jelenkos

U poslednje vreme igram igricu pucacku kad sam hiper nervozna,a ako nisam mnogo,radim pilates ,istrosim se malo pa

pcelica.m

Izadjem napolje da se setam, da bih se smirila. -.-

milos87popovic