Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SP Košarka Turska 2010

Započeo ignja, 02-06-2010, 20:29:31

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Black

Mislim da ćemo odigrati lakšu utakmicu sa Turcima neko sa Špancima i , pogotovu , sa Hrvatima...lakšu u psihološkom smislu. Nismo favoriti , igraćemo lagano i dobiti sa više od 8 razlike...

Kengurinjo

William Hill је дао + 5 хендикеп на нас....

autentik

E večeras od 20:30 utakmica koja se pamti...

Bijemo Turke u polufinalu... mislim da smo jači od njih i mislim da će da ih tepamo...

Svilena

.

autentik

jbg..  Njihovi navijači, sudije malo za njih... i to je to...

Black

Malo mi , malo više sudci i eto poraza. Ne trebamo biti tužni , i ovo je fantastičan uspeh , ipak smo mi najmlađa ekipa na prvenstvu , sve će se vratiti na Olimpijadi 2012. Još jednom , sve čestitke igračima i trenerima.  :xq011:

tatoo

Kengurinjo

Ма момци су закон!!! Тек ће они да харају светом!!!! Свака част!!!!

autentik

Srbija je izgubila i od Litvanije

I zauzela 4 mesto na ovom svetskom prvenstvu...  Bravno Mmomci

i dalje niko nema 5 zlatnih medalja  SAMO MI

da se podsetimo

https://www.youtube.com/watch?v=yi_ilxKiDng

autentik

SunđerBoba

Da je četvrto mesto na SP za aplauz - nije, ali izvesno je uspeh nakon skoro deset godina stagnacije naše košarke. Možda smo imali prevelika očekivanja, možda smo navikli na zlatne medalje, možda (sigurno!) ova reprezentacija nije prebolela sve dečije bolesti.
Mislim da će u bliskoj budućnosti biti mnogo boljih rezultata  :xq008:

Black

Citat: SunđerBoba  13-09-2010, 00:42:33
Da je četvrto mesto na SP za aplauz - nije, ali izvesno je uspeh nakon skoro deset godina stagnacije naše košarke. Možda smo imali prevelika očekivanja, možda smo navikli na zlatne medalje, možda (sigurno!) ova reprezentacija nije prebolela sve dečije bolesti.
Mislim da će u bliskoj budućnosti biti mnogo boljih rezultata  :xq008:
Ja ipak mislim da jeste. Iza nas su velesile u košarci , Španija , Rusija , Hrvatska...
Slažem se... :xq011:

groucho