Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Nova droga "krokodil"

Započeo Fanta, 21-10-2011, 21:01:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Fanta

"Krokodil" je nova droga koja se sastoji od sledeće mešavine: "kodeina", benzina, crvenog fosfora i teških metala. Izuzetno je jeftina, a stvara katastrofalne posledice.
Droga je naziv "krokodil" dobila po ljuskavoj koži zavisnika, prvom stadijumu propadanja, a onda nastaje truljenje živog mesa, gnojni čirevi, prestanak rada jetre. Ukoliko prežive, jedini način da se spasu je amputiranje obolelog dela.

Link u kome je sadržana opširnija vest o ovoj drogi sadrži fotografije koje su veoma uznemiravajuće!

https://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/171828/Nova-droga-seje-smrt-u-teskim-mukama

autentik

Droga za Samoubistvo

Poslednji HAJ pre večna lovišta

hahahahah

luksa

Ja sam za to da se ove slike pokazuju u skolama.

Fanta

Luksa, deci oni stalno govore o štetnosti droge, ali čemu to kad u školskom dvorištu ladno diluju narkotike???

Zakon postoji i da lice mlađe od 18 godina ne može da kupi alkohol i cigarete pa opet deca ladno kupuju. Taj zakon niko ne poštuje, ama baš niko.

Generalno gledano, narkomanija je svuda u svetu u porastu. Velike pare se okreću oko droge. Kako sprečiti ovo zlo?

Black

Video sam večeras na TV dnevniku i izgled ruku te devojke...to je nešto zaista odvratno!! Nekoliko prstiju na ruci su joj otpali , kao da ima gangrenu!! Na drugoj ruci su joj crne mrlje i rane , koža otpada , ma nešto stvarno grozno. Ovaj snimak bi trebalo umnožiti i pokazivati svima koji se drogiraju .

Fanta

ja sam te slike nedavno pokazala sinu (ima ih u mom prvom postu, na linku). Mali je povraćao.

ilija7777

Fanta

šta ti ilijasasvebrojevima nije jasno?

pa više volim detetu da držim glavu dok povraća nego da mu sakupljam meso koje mu otpada po kući...

jelenkos

I ja sam za to da sa decom treba otvoreno razgovarati o svemu.Bolje da cuje od mene sve sta ga zanima,nego da to proba iz znatizelje.Takvo je vreme da sa decom pre svega moramo biti drugari,da im objasnjavamo sve sta im se moze desiti,mada,narode,u nase vreme ovoga nije bilo,stvarno smo rasli u neka druga vremena..Bezbriznija od ovih danas.