Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Klub Talir i dešavanja

Započeo autentik, 26-01-2007, 17:54:34

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Black

PA POŠTO SAM DOSTA UPUĆEN U TAJ SKUP U PONEDELJAK , 20.APRILA , TREBALO BI DA SVIRA BEND IZ STATUSA. ZNAĆU ZA KOJI DAN DEFINITIVNO.SVE U SVEMU , BIĆE JEDNA LEPA ŽURAJA , UZ FINO SEĆANJE NA PROŠLE DANE... :xq011:

Andrijana

Koliko znam ocekuje se odgovor tvog benda Didi...

Black

Citat: Andrijana  14-04-2009, 09:50:25
Koliko znam ocekuje se odgovor tvog benda Didi...
Ja sam siguran da će naš ortak Didi i njegov bend da otpraše žurku kvalitetno , kao i uvek...

Andrijana

Čovek u nadi živi... Ako će već biti i uživo muzika, dozvolite nam da uživamo uz najbolje... Dajte da otplešemo taj, dugogodišnji ponedeljak... Neka to bude znak da izviđači u ovom gradu i dalje postoje i da ćemo se i dalje boriti...

Didi

Ne sviram ja vise sa njima....ima oko 6 meseci....ako se radi o Popbox-u (nekadasnji Big Bang)

Andrijana

Didi

reksys

Citat: Didi  14-04-2009, 12:44:19
Ne sviram ja vise sa njima....ima oko 6 meseci....ako se radi o Popbox-u (nekadasnji Big Bang)
Bili su nekad dobri sad su samo prosecni!!! A mozda mi samo dosadili, uvek isti repertoar...
Kad pogledas Loco bend ili slicne onda vidis kako bend treba da izgleda...
Pored muzike treba da budu i soumeni...

Black

U jednom delu svoje karijere bio sam tonac na turnejama skoro svih naših estradnih zvezda narodne muzike pa sam se nagledao svakojakih muzičara i bendova...veruj mi , reksys , gde ima soumena , tu nema muzičara...

gremlin

Mišljenja sam da Loko ima jaku tehničku podršku i zato je dobar

Didi

Citat: reksys  14-04-2009, 12:56:01
Citat: Didi  14-04-2009, 12:44:19
Bili su nekad dobri sad su samo prosecni!!! A mozda mi samo dosadili, uvek isti repertoar...
Kad pogledas Loco bend ili slicne onda vidis kako bend treba da izgleda...
Pored muzike treba da budu i soumeni...

Bravo Reksys............to nekim ljudima ne ulazi u glavu   :aq16:

Svilena

.

Andrijana

To će već neko drugi da stavi... Ja sam okasnila i došla pred kraj...
Slikao je samo Ćoma. Mslm da će Ivan uzeti slike...

lara_kroft

Veceras u 21h VELIKA"VODOKOTLIC ZURKA" u organizaciji srednjoskolaca opstine Jagodina...

marshall

:xq005: :xq005: :xq005: pa zar to jos uvek radi,mislim na Talir.Mislio sam da je onaj metuzalem Bora odavno izumr'o,a ono vidis nije :xq005: :xq005: :xq005:

muzikoholik

Citat: Black  13-04-2009, 22:43:27
PA POŠTO SAM DOSTA UPUĆEN U TAJ SKUP U PONEDELJAK , 20.APRILA , TREBALO BI DA SVIRA BEND IZ STATUSA. ZNAĆU ZA KOJI DAN DEFINITIVNO.SVE U SVEMU , BIĆE JEDNA LEPA ŽURAJA , UZ FINO SEĆANJE NA PROŠLE DANE... :xq011:
[/quot
Citat: Black  13-04-2009, 22:43:27

Da li bi neki dokoni dobronamerni forumas,meni kao neupucenom u jagodinski nocni zivot(bio sam i svirao samo u PAB-u jedno 7-8 puta,pardon,za malo da slazem i u Iveksu 2 puta),kakvo je mesto Status,u smislu sta se slusa i ima li prostora za kvalitetnu svirku...?
  Unapred zahvalan...

muzikoholik

Pa Bevana,zbari autentika,posto tebe posebno gotivi, da mi nabavi neki kontakt sa Statusom,mogao bih da dodjm sa mojom bandom(bendom) ,da malo previmo neko dobro z....

marshall

Haha,pa kontakt sa Statusom je vrlo lako ostvariti,nego ovde se prica o Taliru koliko vidim,ne o Statusu?

ilija7777

Moze li neko da mi napise adresu Talira i kako da se stigne do njega. Poz

donwlayco